Canısı'ya Dadaş vefası

Erzurumlu hemşehrileri hayatını kaybeden ve bugün İstanbul’da son yolculuğuna uğurlanan sanatçı İbrahim Erkal, için gıyabi cenaze namazı kılarak, dualar etti.

admin
admin
14 Mayıs 2017 Pazar 12:48
Canısı'ya Dadaş vefası

Erzurum Genç İş Adamları Meclisi (ERGİM) tarafından Erzurumlu sanatçı İbrahim Erkal için gıyabi cenaze namazı kılındırıldı. İkindi namazına müteakip Lalapaşa Camisi avlusunda kılınan gıyabi cenaze namazına çok sayıda cemaat katıldı.

İstanbul'da Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yaşam savaşını kaybeden Erkal için hemşehrileri tarafından Lalapaşa Camisi'nde ikindi namazının ardından gıyabi cenaze namazı kılındı.

Cenaze töreninde, Türk bayrağı sarılı musalla taşı önünde saf tutan vatandaşlardan İbrahim Erkal için helallik istendi.

Göğüslerine Erkal'ın fotoğraflarını takan vatandaşlar, cenaze namazı sonrasında Erzurumlu şarkıcı ve söz yazarı için dua etti.

Namaza çok sayıda vatandaş katıldı.

Öte yandan, cami avlusuna “Başın sağolsun Erzurum” ve “Seni unutmayacağız” pankartı asıldı.

Editör

Son Güncelleme: 14.05.2017 13:48
Anahtar Kelimeler:
ErzurumIbrahim ErkalERGİM
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.