Çakır'dan sert tepki; Erzurum size ne yaptı?

Anadolu Basın Birliği Erzurum Şube Başkanı Mehmet Musa Çakır, yayıncı kuruluşlara o soruyu sordu: Erzurum size ne yaptı?

admin
admin
28 Kasım 2022 Pazartesi 12:47
Çakır'dan sert tepki; Erzurum size ne yaptı?

Anadolu Basın Birliği Erzurum Şube Başkanı Mehmet Musa Çakır, BeinSports’a sert tepki gösterdi. Çakır, “Yayıncı kuruluşların Erzurum’a ve Erzurumspor’a sürekli şaşı bakıyor olmaları belli ki çalışanlarında da alışkanlık haline gelmiş” dedi.

Erzurumspor-Bandırmaspor maçını takip etmek üzere görevlendirilen BeinSports muhabiri Bedirhan Kanşiray’ın sosyal medya hesabından Erzurum’a dair yaptığı paylaşımın kabul edilemez olduğunu dile getiren Çakır, “Adı geçen muhabiri Erzurum’a göndermekten vazgeçmek, bu dosyayı kapatmaz! Kendine muhabir diyen ve mesleğine dahi saygısı olmayan bu zavallıyla birlikte çalıştığı kurum da, şaşı baktığı Erzurum’dan özür dilemelidir. Bunlar belli ki bu işi alışkanlık haline getirmişler. Bu saatten sonra bunlara kötü alışkanlıkların neler olduğunu da mı biz öğreteceğiz?” diye sordu.

ORTALIK DENGESİZ DOLU

Erzurum’un ve futboldaki temsilcisi Erzurumspor’un senelerdir eyyamcı hakemlerin yanı sıra yayıncı kuruluşların da zulmüne maruz kaldığını hatırlatan Çakır, “Bunlar yetmiyormuş gibi, şimdi de yayıncı kuruluşların pervasız çalışanlarıyla uğraşmaya başladık. Dengesizin biri çıkar soğuk hava algısı yapar, bir başka dengesiz çıkar saha zeminine laf eder, biri çıkar şehre dil uzatır. Bunlardan bu memleketin çektiği nedir? Biz bunlara ne yaptık, Erzurum bunlara ne yaptı?” diye konuştu.

BOĞAZLARINA TAKILIR

Bu tarz tutum ve davranışların her şeyden önce meslek ahlakıyla bağdaşmayacağını kaydeden Başkan Çakır, “Biz artık bu bakış açısından bıktık, bu yaklaşımdan bezdik. Yayıncı kuruluşların ve çalışanlarının Bu şehirle alıp veremedikleri ne ise, çıksın açık açık konuşsunlar; hiç kimsenin bu şehirde yaşayan insanları kırmaya, incitmeye ve üzmeye hakkı yoktur. Bilinsin ki, Erzurum kolay lokma değildir, kılçık olur, nerede ahlaksız varsa boğazına takılır” dedi.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.