BUZ AİLESİ DEMOKRASİ NÖBETİNDE

Ülkemizin 15 Temmuz tarihinde maruz kaldığı hain darbe teşebbüsü, buz patenciler tarafından da lanetlendi.

admin
admin
04 Ağustos 2016 Perşembe 10:35
BUZ AİLESİ DEMOKRASİ NÖBETİNDE
Ülkemizin 15 Temmuz tarihinde maruz kaldığı hain darbe teşebbüsü, buz patenciler tarafından da lanetlendi.
Türkiye Buz Pateni Federasonu ailesi, hain darbeye karşı demokrasi nöbeti için dün akşam Yakutiye Kent Meydanındaydı. Federasyon Başkanı Dilek Okuyucu, yönetim kurulu üyeleri Zekeriye Deniz, Ayhan Türkez, Özcan Işık, Naci Korucu ile İl Temsilcisi Vedat Refayeli'nin de bulunduğu milli mücadele nöbetinde short track ve artistik buz pateni milli takım sporcuları ve antrenörleri de yer aldılar. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü yetkililerinin yanı sıra Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar ve başkan yardımcılarının da ziyaret ettiği nöbette izciler de yer aldı.
Akşam başlayan ve gece geç saatlere kadar süren nöbette sporcular ellerinde bayraklar ile hain darbeye teşebbüs edenlere tepki göstererek, demokrasinin yanında yer aldıklarını belirttiler. Programa sporcuların aileleri de iştirak ederken Short Track Milli takımın Kazakistanlı baş antrenörü Artur Sultangaliyev'in minik oğlu Salman da sempatik hareketleri ile ilgi odağı oldu. 

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.