BÜYÜKŞEHİR'DEN TURİZM VE TANITIM HİZMETİ

Erzurum Büyükşehir Belediyesi'nin bünyesindeki kurslarda öğrenim gören eğitim gönüllüleri, kentte önemli bir hizmete imza attı.

09 Eylül 2014 Salı 09:41
BÜYÜKŞEHİR'DEN TURİZM VE TANITIM HİZMETİ
1-5 Eylül tarihleri arasında Atatürk ve Erzurum Teknik üniversiteleri, terminal, belediye önü ve Erzurum Havalimanı'nda stant açan gençler, kente gelen üniversiteli gençleri karşılayarak şehrin tanıtımını yaptı. Gönüllülük esasıyla gençlere turizm ve tanıtım hizmeti veren öğrenciler, akranlarının istek ve arzularını sordu, problemlerini dinledi. Bu arada tanıtım hizmeti kapsamında üniversiteli öğrencilere "Hoş geldiniz" broşürleri dağıtıldı. Söz konusu hizmetten son derece memnun oldukları ifade eden gençler, "Erzurum Büyükşehir Belediyesi'nin bu tür aktivitede yer alması sosyal hayata ne denli önem verdiğini bizlere gösterdi. Tanımadığımız kentle ilgili bizleri, kurulan stantlarda aydınlatan turizm gönüllülerine çok teşekkür ediyoruz. Onların sayesinde şehirle alakalı geniş bir bilgi aldık" dedi.

Editör

Son Güncelleme: 09.09.2014 09:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.