Büyükşehir yardıma koşuyor

Erzurum'da ihtiyaç sahibi 65 yaş üstündekiler çetin kışta da unutulmuyor.

admin
admin
27 Aralık 2020 Pazar 11:29
Büyükşehir yardıma koşuyor

Erzurum'da yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında sokağa çıkması kısıtlanan 65 yaş üstündekilerden ihtiyaç sahibi olanların evlerine günde iki öğün sıcak yemek servis ediliyor.

Büyükşehir Belediyesi, sosyal sorumluluk çalışmaları kapsamında hayata geçirdiği Hayır Çarşısı Projesi ile ihtiyaçlıların yardımına koşmaya devam ediyor.

Bu kapsamda Kovid-19 tedbirleri nedeniyle sokağa çıkması kısıtlanan 65 yaş üstü vatandaşlardan ihtiyaç sahibi olanlara, evlerine kadar günde iki öğün sıcak yemek götürülüyor.

Her gün özel kıyafetler giyerek soğuk havaya rağmen ihtiyaçlıların evlerine yemek götüren görevliler, hem gönülleri ısıtıyor hem de hayır duası alıyor.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, ihtiyaçlıların yardımına koşmaya devam ettiklerini belirterek, "Bazen bir kap sıcak yemek, bazen bir gıda kolisi, bazen kış aylarında sıcacık tutacak bir mont bazen de bir evi donatacak eşyalar. Yardımlarımız değişse de değişmeyen tek şey var, bizlere güç veren sıcacık bir gülümseme. Hayır Çarşısı, gönüller yapmaya devam edecek." ifadelerini kullandı.

Editör

Son Güncelleme: 28.12.2020 08:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.