Büyükşehir New City kararını verdi

New City’nin yeri ticari ve konut alanına açılacak, eski Araştırma Hastanesi’nin yeri için de millet bahçesi teklifi var…

admin
admin
12 Şubat 2020 Çarşamba 07:36
Büyükşehir New City kararını verdi

Uzun zaman Erzurum gündeminin birinci sırasında yer alan ve büyük sorunlara yol açan New City Konutları'nın yeri, bu kez içerisinde ticari alanın da bulunacağı yeni konut merkezi olacak.

Mülkiyeti Hazine’de olan eski Araştırma Hastanesi’nin arsası için de Büyükşehir Belediyesi, merkezi hükümetten “Burada millet bahçesi kurulsun” talebinde bulunacak.

Bir süre önce tamamen sökülen New City inşaatının bulunduğu arsanın belediyenin uhdesinde olduğunu hatırlatan Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, hazırladıkları projeye göre, söz konusu alanı talep olması halinde, ticari ve konut alanı olarak satacaklarını ifade etti.

Sökümü halen devam eden hastane binasının akıbeti ise, Hazine’nin alacağı karara göre belli olacak. Kaynak: Palandöken

Editör

Son Güncelleme: 12.02.2020 12:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.