BU MU SİZİN BİRLİK BERABERLİĞİNİZ?

Oltu’da kimsesiz ve öksüz çocukların bayramlıkları Birlik ve Beraberlik Vakfı tarafından alındı. Vakıf Başkanı Arif Macit'in yardım yapılan çocuklarla çektirdiği hatıra fotoğrafı tepki çekti.

07 Ağustos 2013 Çarşamba 16:22
BU MU SİZİN BİRLİK BERABERLİĞİNİZ?
Erzurum'da utandıran yardım fotoğrafları skandalı tazeliğini korurken, bir yardım şovu haberi de Oltu'dan geldi. Oltu Birlik ve Beraberlik Vakfı kimsesiz çocukları teşhir ederek yardım yaptı. 100 çocuğu baştan aşağı giydirdiklerini açıklayan Vakıf Başkanı Arif Macit, çocuklarla hatıra fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmedi. Yardım haberleri kamuoyunda tepkiyle karşılandı. 
Macit, öksüz, yetim olan ihtiyaç sahibi çocukların kendilerine haber verilmesini isteyerek vakıf olarak bu çocuklara her türlü desteği sağlamaya hazır olduklarını dile getirdi.

Editör

Son Güncelleme: 07.08.2013 16:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.