Bu işin acelesi var!

Büyükşehir’i sadece yollar değil, kaldırımlar da bekliyor!

admin
admin
30 Nisan 2022 Cumartesi 11:46
Bu işin acelesi var!

Vedat REFAYELİ

Acaba dökülen asfalt ve döşenen karolar mı çok kalitesizdi, yoksa kış mı çok ağır geçmişti?

Sanırım ben gibi çoğu Erzurumlu da son günlerde son derece kötü olarak karşımıza çıkan ana yolları ve bu ana yollar üzerindeki kaldırımları görünce haklı olarak bu soruyu soruyor.

Öyle ya.

Erzurum’da hemen hemen her tarafta bozuk yol görüntüleri ve artık yürünemez duruma gelen kaldırımlar gözümüzün önünde..Hemen hemen herkes de bu durumdan şikayetçi.

Neredeyse durumdan rahatsız olmayan da yok gibi.

Bu durumun özellikle Cumhuriyet Caddesi gibi şehrin en işlek caddesinde olması daha çok dikkat çekiyor ve bu tepkilere de neden oluyor.

Lalapaşa camii karşısındaki Vakıf İşhanı önündeki kaldırımlardaki karo taşları bu konudaki sorunu daha çok açığa çıkarıyor.

***

Karolardan bazıları yoldan geçenlerin yürümesini engellerken, bazı karo taşlarının yerinden çıkmış olması da durumu daha facia konumuna taşıdı.

Peki nasıl oluyor da bu yol ve kaldırımlar sadece bir sezon sonrası böyle bir final ile karşılaşıyordu?

Elbette ki döşenen karoların ve dökülen asfaltın kalitesi kadar, işçilik de sorgulanıyor.

Öyle aman aman da zorlu bir kış yaşanmadı oysa.

Yağan kardan sonrası yapılan tuzlama da bu kadar olumsuz etki bırakmış olamazdı.

Vatandaş olarak bir yandan hem bu sorulara cevap arıyor, hem de hiç vakit kaybetmeden bir an önce yaza daha iyi bir yol ve kaldırım hizmeti görmek istediğimizi belirtmek isterim, nokta.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Dadaş 2022-05-06 02:07:56

Ben 50 yaşındayım kendimi bildim bileli her sene kaldırım yapılıyor.Diyeceksinizki kış şartları yok gardaş bu kış sade Erzuruma gelmiyor.