Biz neyse ne de turistlere ayıp olur!

Biz neyse ne de turistlere ayıp olur!

admin
admin
03 Eylül 2019 Salı 22:54
Biz neyse ne de turistlere ayıp olur!

Vedat REFAYELİ

Bir Palandöken dağı uzmanı olan gazeteci arkadaşımız Onur Sağsöz sık sık dile getiriyor zaten.

Yeni kış ve kayak sezonu başlamadan dağdaki eksiklikler şimdiden tamamlansın diye..

Palandöken’de ters giden işler ile ilgili sık sık haber yapan ve bunu çalıştığı Erzurum Ajans’da paylaşan Onur’un haklılığını ortaya koyması için bir örnek de ben vereyim istiyorum.

Erzurum’u kurtaracak olan Kış Turizmi diye afilli laflar eden yöneticiler şimdiden tedbirlerini alsın.

Özellikle yaz aylarında da yerli ve yabancı turistlerin akınına uğrayan ve Büyükşehir Belediyesi’ne ait Ejder’in altında yeralan Küre Kafe’ye ulaşımı sağlayan gondolları bir gözden geçirin.

Mekanik tesislerde gerekli bakım ve onarımı yapın.

Bunu niye diyorum, çünkü daha bir hafta önce bindiğimiz gondollar tam iki defa havada durdu. Elektrik kesintisinden olacak havada 20 dakikaya yakın asılı kaldık.

Tabi daha önceleri tecrübeli olduğum, bu tür durumlarla daha önce karşılaşmışlığım olduğu için ben paniklemedim ama o an gondolda olanlar bayağı bir korktular. Ben de havada kaldım ama şaşırmadım.

Yarın yine böyle olası bir durumda Palandöken için kötü puan olur ki sanırım bu puan kırımına hiçbir yöneticimizin de gönlü elvermez!

Biz yerliler önemli değil de o beklenen yabancı turistlere ayıp olur bir kere!

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.