Bir ay kırık omuzla dolaşmış!

Bir ay kırık omuzla dolaşmış!

admin
admin
04 Mart 2022 Cuma 07:07
Bir ay kırık omuzla dolaşmış!

Vedat REFAYELİ

Erzurum İl Kültür ve Turizm Müdürü Cemal Almaz, yaşadığı kazadan sonra bir süredir uzak kaldığı koltuğuna dün itibariyle yeniden oturdu.

Bu yılın Ocak ayının ilk haftasında ziyaret için gittiği İzmir’de talihsiz bir kaza geçiren, ayağı kaydığı için omuzundan sakatlanan Cemal Almaz’a ihmalkarlığı 1,5 aya mal oldu.

Düştüğü yerden kalkan ve uzun süre bu şekilde hayatına devam eden Cemal Almaz, artık omuzundaki ağrının uyku uyumasına bile engel olduğunu anlayınca doktora gitmek zorunda kaldı.

Doktor muayenesinde ve film çekiminde omuz üst kemiğinin kırık olduğunu anlaşılan Cemal Almaz, ameliyata alındı.

Prof. Dr. Ömer Selim Yıldırım tarafından cerrahi müdahaleye mecbur kalan Cemal Almaz’ın ameliyatla kırık omuz kemiği birbirine yapıştı.

Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma Hastanesi’nde 10 gün tedavisi yapılan Almaz, önceki gün taburcu oldu ve dün itibariyle de görevine başladı.

‘’Yanarım da bir ay gibi uzun süre kırık omuzla yaşadığıma yanarım. Allahtan yine de erken farkedildi de ilerisi için daha büyük sorunlar ile karşılaşmamış olduk’’diyen İl Kültür ve Turizm Müdürü Cemal Almaz’a biz de geçmiş olsun diyor, görevinde başarılar diliyoruz.

Editör

Son Güncelleme: 07.03.2022 07:35
Anahtar Kelimeler:
ErzurumCemal Almaz
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ayşe öztürk 2022-03-06 19:22:07

Doktorun adını yanlış yazmışsınız