Bilsek dükkan sizin!

Sekmen bir daha aday olur mu, Hacıcuma ne olacak sorusu konusunda herkes nasıl biz de aynı..

admin
admin
04 Ağustos 2023 Cuma 10:43
Bilsek dükkan sizin!

Vedat REFAYELİ

Yerel seçimler yaklaşırken, şehirde artık yavaş yavaş belediye başkan adaylıkları konusunda kulisler başladı.

Siyasallaşmanın en üst seviyeye geldiği günümüzde kuşkusuz en çok dillendirilen konu da Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı.

2 dönemdir AK Parti’den başkan olan Mehmet Sekmen’in yeniden aday olup, olmayacağı halen daha gizemini korurken, mevcut başkan devam etmezse, yerine Yakutiye Belediye Başkanı Mahmut Uçar’ın getirileceği söylentisi de bir hayli yaygın.

İttifak ortağı MHP’nin bu defa aday koyup koymayacağı da yine bir tartışma konusu olurken, İYİ Parti’nin de Büyükşehir adaylığı konusunda hazırlık içinde olduğu ifade ediliyor.

***

Kuşkusuz cevabını bekleyen, merak edilen sorular sadece Büyükşehir ve ilçe belediye başkan adaylığı mevzusu değil.

Yarım bırakılan Tebrizkapı bölgesindeki Hacıcuma, 2016’da alayla-valayla BEAH’a devredilen Organize Sanayi bölgesindeki eski Şifa Hastanesi’nin bugün terkedilmiş olduğu gözlenen binası ile Palandöken ilçesi girişindeki özel hastane olacağı belirtilen eski hastanenin yeri ve akibeti de merak edilenler arasında.

Mareşal Fevzi Çakmak Hastanesi’nin yerinin ne olacağı da çoğu kişinin sorup, biz dahil cevabını alamadığı konulardan biri..

Bu konularda bize soran herkese de ‘siz nasılsanız, biz de öyleyiz’ şeklindeki aynı cevap vermekten bıktığımızı söylemek isterim.

Bu benim son kararımdır.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.