BBP’li Yılmaz'ın gündemi, özel hastane

Büyük Birlik Partisi (BBP) Erzurum İl Başkanı Ahmet Eşref Yılmaz, gündemine özel hastane konusunu aldı.

admin
admin
05 Aralık 2022 Pazartesi 12:22
BBP’li Yılmaz'ın gündemi, özel hastane

“Malatya’da 11 özel hastane varken, Erzurum’da 1’le sınırlanmasının sebebi nedir?” diye soran İl Başkanı Yılmaz, aynı şekilde Rize’de 5, Trabzon’da ise 13 özel hastane bulunduğuna işaret etti.

Yılmaz, “Erzurum insanını sadece 1 özel hastaneye mecbur kılmak yetmezmiş gibi, bu alanda 1 yatırımcıyı zenginleştirme çabası mı var?” şeklindeki sorusuna cevap istedi. Erzurum’da özel sağlık hizmetlerinin ikinci plana atıldığını ve sadece ticaretin ön plana çıktığını ifade eden Başkan Ahmet Eşref Yılmaz, bunun kabul edilemez bir durum olduğunun altını çizdi.

Şehirde özel hastane konusunda herkesin farklı farklı iddialarda bulunduğunu belirten Yılmaz, “Biz hep dedik ki, derdi Erzurum olmayana dert olacağız. Uyarıyoruz, dert olduğumuza derman yok, Erzurum’un vebalini alana ise cennet yok!” diye konuştu.

VALİ MEMİŞ’E ÇAĞRIDA BULUNDU

Erzurum Valisi Okay Memiş’e çağrıda bulunan Büyük Birlik Partisi (BBP) Erzurum İl Başkanı Ahmet Eşref Yılmaz, “Sayın Valimiz 2022 yılının Ocak ayında bu konuya değinmiş, 2 sağlık firmasının Erzurum’a özel hastane kurma talebi olduğunu ve çalışmaların sürdüğünü söylemişti. Sayın Valimiz nezdinde bu konunun ivedilikle sonuca ulaşacağına olan inancımız tamdır. Takipçisi olduğumuz bu konu, en kısa sürede çözüme kavuşturulmalıdır” diye konuştu.

ERZURUM CEVAP BEKLİYOR

Erzurum’a özel hastane kurulması yönündeki girişimlerin ne durumda olduğunu, bu yönde yatırım yapılıp yapılmayacağından haberdar olmanın Dadaşların hakkı olduğunu vurgulayan BBP İl Başkanı Yılmaz, “Bu mesele Erzurum kamuoyunu yakından ilgilendiren bir meseledir ve bir muhatabı mutlaka olmalıdır. Bölgede ve çevre illerde birden fazla özel hastane bulunurken, Erzurum’da ikinci bir hastane bulunmuyor oluşunun özel bir nedeni var mıdır? Varsa yatırım yapmak isteyen, son durum nedir ve bu konuda herhangi bir adım atılmış mıdır?” sorularını yöneltti.

Editör

Son Güncelleme: 06.12.2022 12:07
Anahtar Kelimeler:
ErzurumAhmet Eşref Yılmaz
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Şerafettin Güney 2022-12-05 21:42:27

Öncelikle özel hastane için çabanızı takdir ediyorum. Bununla birlikte belirtilen şehirlerde bu kadar özel hastane olmadığını yakınen bilen biri olarak belirtmek istiyorum. Bunun da tek sebebi var Recep Akdağ efendi. Şuan da var olan özel hastanede zamanında görev yapıyordu. Erzurum lu işadamı Erol Bedir her ne kadar girişimde bulunsada önüne o kadar engel çıkıyor. Aziziye Hastanesi yerine talip oldu istediği alana 100 milyon istendi. Aynı alanda aynı m2 arsa 25 milyona satılırken. Rahmetli İbrahim Erkal dediya Dostuna tuzak şehir