Başkanlardan zafer mesajı

AK Parti Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz ile MHP Erzurum İl Başkanı Naim Karataş, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle birer mesaj yayımladı.

admin
admin
29 Ağustos 2020 Cumartesi 12:18
Başkanlardan zafer mesajı

Öz, yaptığı yazılı açıklamada, Yunanistan ile Doğu Akdeniz'de yaşanan gerilime dikkati çekerek, "Ordumuz yeni zaferler için her an göreve hazırdır." ifadesini kullandı.

Osmanlı Devleti döneminde Yunan askerinin, Avrupa'dan aldığı desteğe rağmen Anadolu topraklarından atıldığını hatırlatan Öz, şunları kaydetti:

"98 yıl önce tüm imkansızlıklara rağmen beş bin yıllık devlet geleneğini sahaya yansıtarak düşmanı denize döken Türk milleti, bugün bir kere daha aynı düşman ile karşı karşıyadır. Doğu Akdeniz’de hakkımız olanı almamız engellenmek istenirken kullanılmaya çalışılan piyon yine Yunanistan’dır. Ordumuz, kimsenin toprağına ve hakkına tecavüz etmiş değildir ancak kendi hakkını da sonuna kadar koruyacak kudret ve kuvvettedir. 30 Ağustos 1922’de denize dökülenler bir kere daha benzeri akıbete uğrayacak ve ülkemizin şahlanışı Allah’ın izniyle hiçbir kuvvet tarafından durdurulamayacaktır. Bu vesileyle vatan savunmasında can veren kahraman şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, milletimize yeni zaferler ve müjdelerle güzel ve güçlü yarınlar diliyorum."

MHP’Lİ KARATAŞ’TAN 30 AĞUSTOS MESAJI

MHP Erzurum İl Başkanı Naim Karataş, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 98. yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Başkan Naim Karataş, mesajında şu görüşlere yer verdi;

‘’Gazi Mustafa Kemal ve silah arkadaşları öncülüğünde yapılan Kurtuluş Mücadelesi 30 Ağustos Başkomutanlık Meydan Muharebesiyle zirveye taşınmış, bu vesileyle söken zafer şafağı son yurdumuzun talihini, kaderini ve geleceğini pırıl, pırıl aydınlatmıştır.

Tarihi şan ve şerefle dolu ve tarih sayfalarına adını altın harflerle yazdıran aziz milletimiz, 98 yıl önce bağımsızlığına musallat olan emperyalist mihraklara vatan sevmenin ne demek olduğunu ağır bir şekilde öğretmiştir.

30 Ağustos'ta; iman küfrü, milliyetçilik istilayı, cesaret korkaklığı, sadakat sahtekârlığı, bağımsızlık esareti yerle bir etmiştir. Bu zaferle aziz milletimiz bu hain şer odaklarına haddini bildirmiş, Anadolu'yu ilelebet bir Türk yurdu olarak belgelemiş ve belleklere yerleştirmiştir.

Kanlarımızla suladığımız vatan topraklarımıza ve rengini şühedamızın kanından alan bayrağımıza göz diken sömürgeci güçler 30 Ağustos'ta Türk Milletinin doruklara ulaşan iman ve karşılıksız vatan sevgisi karşında çaresiz kalmışlardır. Türk milletinin tüm fertleri aynı ülkü etrafında buluşmuş ve son yurdumuzun bölünüp parçalanmasına asla müsaade etmeyeceklerini tüm dünyaya bir kez daha göstermişlerdir.

Geçmişte her türlü badireleri birlikte atlatan milletimizin bugünde acısı bir, sevinci bir ve ülküsü birdir. Millet olarak bu birlik ve beraberlik duygusu içinde üstesinden gelemeyeceğimiz zorluk yoktur.

Bu duygu ve düşüncelerle, 30 Ağustos Zafer Bayramı'mızı kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bütün kurucu kahramanları; büyük Türk milleti için canlarını seve seve feda eden aziz şehitlerimizi rahmet, şükran ve minnet duygularımla anıyorum. Ruhları Şad, Mekanları Cennet olsun." Dedi.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.