BAŞKAN YÜCELİK’TEN, ANKARA TİCARET ODASI’NA ZİYARET

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın iştirakiyle, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın ev sahipliğinde, Ankara Ticaret Odası (ATO) Congresium Merkezi’nde düzenlenen 3. Sanayi Şurası’na katılan Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik, şuranın ardından çeşitli ziyaretlerde bulundu.

25 Kasım 2013 Pazartesi 11:35
BAŞKAN YÜCELİK’TEN, ANKARA TİCARET ODASI’NA ZİYARET
Başkan Yücelik, sanayi alanında durum tespiti ile inceleme ve değerlendirmeler yapılması, uygulamadan kaynaklanan sorunların belirlenmesi ve bunlara ilişkin çözüm önerileri sunulması amacıyla düzenlenen 3. Sanayi Şurası’nın ardından, ATO Yönetim Kurulu Başkanı Salih Bezci’yi makamında ziyaret etti. Başkan Bezci ile bir süre sohbet eden ETSO Başkanı Yücelik, Erzurum’un mevcut ekonomik durumu ve ETSO’nun çalışmalarıyla ilgili bilgiler verdi.

ATO Yönetim Kurulu Başkanı Salih Bezci de, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Anadolu’daki odaların her zaman birbiriyle yakın temasta bulunmasının ve ilişkileri sıcak tutmasının önemine dikkati çekti.

Ziyaretin ardından ATO Yönetim Kurulu Başkanı Bezci ve mesai arkadaşları, Başkan Yücelik’le hatıra fotoğrafı çektirdi.

Editör

Son Güncelleme: 25.11.2013 11:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.