BAŞKAN SEKMEN’DEN BUZ’A DESTEK SÖZÜ

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Türkiye Buz Pateni Federasyonu (TBPF) yönetimini makamında kabul etti.

03 Temmuz 2014 Perşembe 16:21
BAŞKAN SEKMEN’DEN BUZ’A DESTEK SÖZÜ
Türkiye Buz Pateni Federasyonu Başkanı Yrd. Doç. Dr. Dilek Okuyucu beraberinde Yönetim kurulu Üyeleri Ayhan Türkez, Zekeriye Deniz, Dr. Süleyman Elim Erhan, Özcan Işık ve Murat Akın olduğu halde Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’i ziyaret eti.

Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Başkan Sekmen, Erzurum’un buz sporlarına yönelik tesis alt yapısıyla hem Türkiye’nin hem de dünyanın sayılı merkezleri arasında yer aldığını belirterek, buz sporlarının gelişmesi noktasında TBPF yönetimine her konuda destek olmaya hazır olduklarını kaydetti. Federasyonun yeni yönetimine başarılan dileyen Başkan Sekmen, Erzurum’un kış sporları noktasındaki avantajnı en iyi şekilde kullanabilmesi için her türlü işbirliği ve desteği sağlayacaklarını dile getirdi.

Seçim süreci ve federasyon yönetimi olarak hedeflerini anlatan Federasyon Başkanı Dilek Okuyucu ise, Başkan Sekmen’e teşekkür etti. Okuyucu, önümüzdeki süreçte Büyükşehir Belediyesini buzun içerisinde görmek istediklerini söyledi.

Editör

Son Güncelleme: 03.07.2014 16:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.