Başkan Sekmen’den 15 Temmuz mesajı

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Sekmen'den 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü mesajı...

admin
admin
15 Temmuz 2021 Perşembe 10:36
Başkan Sekmen’den 15 Temmuz mesajı

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle mesaj yayımladı.

Sekmen mesajında, 15 Temmuz Demokrasi Destanı'nın, milli hafızalardan asla silinmeyecek kadar büyük öneme sahip olduğunu belirtti.

Mesajında, Erzurum’un milli iradenin bayraktar şehri olduğunu ifade eden Sekmen, şunları kaydetti:

"O gece aziz milletimiz hak ve vatan davasının sırrına erenlerl ile tek vücut olarak, hainlere asla geçit vermedi. O günü hafızamızdan hiç çıkarmayacağız. Terörist başı satılmış FETÖ ve postallı işbirlikçilerinin bu aziz vatana kastını asla unutmadık ve unutmayacağız. Bu vesileyle vatanımız, milletimiz, ezanımız ve ay yıldızlı bayrağımız uğruna şehit düşen kahramanlarımızı, demokrasi şehitlerimizi saygı, sevgi, rahmet ve minnetle anıyorum. Destan yazdığımız o gece gazilik mertebesine ulaşan yiğitlerimize ve nene hatunlarımıza şükranlarımı sunuyorum. Şehitlerimizin ruhları şad, makamları cennet olsun."

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.