Başkan Sekmen yine zirvede

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Türkiye’nin “En Başarılı Büyükşehir Belediye Başkanı” seçildi.

admin
admin
24 Eylül 2022 Cumartesi 09:35
Başkan Sekmen yine zirvede

2022 yılında yapılan anketlerde de üç kez birinci seçilen Başkan Sekmen, SONAR Araştırma şirketi tarafından eylül ayında yapılan ankette yüzde 55,7 oy ile birinci oldu.

Büyükşehir Belediyeleri arasında yapılan ankette vatandaşlara “En beğenilen iki hizmet” sorusuna Erzurumlular da “Hayvan Borsası ve Kentsel Dönüşüm Alanları” yanıtını verdi.

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, konuyla ilgili yaptığı değerlendirmede, şu görüşlere yer verdi: “Bizler göreve geldiğimiz gün ‘Yarın değil bugün’ dedik, ‘Bu aziz şehri tabiri yerindeyse dört başı mamur bir hale getireceğiz’ demiştik. ‘Erzurum her alanda başa güreşecek’ demiştik. Göz bebeğimiz, Devlet Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Beyefendi’nin desteğiyle hamd olsun 8 yılda hayata geçirdiğimiz projeler ve mega yatırımlarla kadim kenti baştan aşağı yeniden ihya ve inşa ettik. Liderimiz başta olmak üzere Cumhur İttifakımıza, Sayın Bakanlarımıza, Milletvekillerimize, AK Parti Erzurum İl Başkanımıza, MHP Erzurum İl Başkanımıza, AK Partimizin tüm mensuplarına, Milliyetçi Hareket Partimizin tüm mensuplarına şükranlarımı sunuyorum. Başarımızın en temel faktörü kuşkusuz aziz hemşehrilerimizdir. Vatandaşlarımızın bizlere verdiği destek ve dualarla bugünlere geldik. Başarımız Erzurum’un başarısıdır. Ankete katılarak görüşlerini beyan eden ve bizi Türkiye birinciliğine layık gören tüm Erzurumlulara, tüm vatandaşlarımıza en kalbi şükranlarımı sunuyorum.”

Editör

Son Güncelleme: 24.09.2022 09:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.