BAŞKAN SEKMEN ERZURUM SİVİL TOPLUM PLATFORMU’NUN KONUĞU OLDU

Erzurum Sivil Toplum Platformu (ESTP) tarafından düzenlenen toplantıda platform üyesi dernek, sendika ve vakıfların temsilcileri Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ile bir araya geldi.

05 Şubat 2015 Perşembe 13:27
BAŞKAN SEKMEN ERZURUM SİVİL TOPLUM PLATFORMU’NUN KONUĞU OLDU
Erzurum’daki sivil toplum kuruluşlarının sorunlarının da konuşulduğu toplantıda Başkan Sekmen bir yıl içerisinde yaptıkları hizmetleri anlatarak Erzurum için koydukları hedefleri paylaştı.

Erzurum Sivil Toplum Platformu Başkanı A.Mustafa Güvenli yaptığı konuşmada, düzenledikleri “Peygambere Saygı Zulme Lanet” mitinginde verdikleri destekten dolayı Başkan Sekmen’e ve Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.

Erzurum’un sorunlarının başında göçün geldiğini belirten Güvenli, 2014 rakamlarının yeni açıklandığını, göç ile ilgili kötü gidişatın devem ettiğinin görüldüğünü söyledi. Kamu istihdamı ve kamu ekonomisi dışında bir varlık gösteremeyen Erzurum’un bir an önce ayağa kalması gerektiğinin altını çizen Başkan Güvenli; siyasilerin bu konuda mutlaka olumlu çalışmaların içerisine girmesi gerektiğini hatırlattı.

Başkan Sekmen’in bir yıllık sürede bile yaptıklarının kendilerini heyecanlandırdığını, aynı heyecanı verecek siyasilerin aday gösterilmesi için milletvekilliği seçimlerine çok önem verdiklerini vurguladı.

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen sivil toplum kuruluşlarının çok önemli olduğunu, böyle bir yapı altında bir araya gelinmiş olmasının Erzurum için bir şans olduğunu söyledi.

Yaptığı konuşmada, eğitimden, imara, kültürel çalışmalardan şehrin yeniden yapılanmasına kadar bir çok konudaki fikirlerini açıklayan Başkan Sekmen’e toplantıda bulunanlar sorular sordular.

Bütün soruları cevaplandıran Başkan Sekmen; her mahalleye bir konuk evi, fuar ve kongre merkezi, hasta yakınlarının kalacağı misafirhane gibi ihalesine hazırlandıkları konuları da paylaştı. 

Editör

Son Güncelleme: 05.02.2015 13:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.