BAŞKAN ORHAN'DAN FESTİVAL MÜJDESİ

Erzurum Gazeteciler Cemiyeti’nin yeni yönetimini tebrik ziyaretleri Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan’la devam etti.

21 Ocak 2015 Çarşamba 16:12
BAŞKAN ORHAN'DAN FESTİVAL MÜJDESİ
Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Erzurum Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti. Ziyarette, önemli açıklamalarda bulunan Başkan Orhan, Aziziye ilçesindeki termal tesislerin tanıtılması için festival düzenleyeceklerini açıkladı. 7-9 Mayıs tarihlerinde Erzurum’u termal festivaliyle tanıştırmaya hazırlanan Orhan, hazırlıkların başladığını ve festivali bir geleneğe dönüştüreceklerini belirtti.

Erzurum Gazeteciler Cemiyeti’nin yeni yönetimini tebrik ziyaretleri Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan’la devam etti. Beraberinde AK Parti Aziziye İlçe Başkanı Ertuğrul Sevüktekin’le birlikte Selahattin Şener başkanlığındaki EGC yönetimine “hayırlı olsun” dileklerini ileten Başkan Orhan, belediye olarak yürüttükleri çalışmalara ilişkin olarak bilgiler de verdi. Aziziye’nin, termal kaynaklarıyla ön plandaki bir ilçe olduğunu ve bu değeri markalaştırmak arzusu taşıdıklarını ifade eden Başkan Orhan, Mayıs ayında Erzurum’u termal festivaliyle tanıştıracaklarını açıkladı.

BAŞKAN ORHAN’DAN FESTİVAL AÇIKLAMASI

7-9 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirecekleri festivalin hazırlıklarının sürdüğünü ve bu organizasyonu bir gelenek haline getireceklerini anlatan Başkan Orhan, bu konuda medyanın da desteğini istedi. Başkan Orhan, “Tanıtım çok önemli. İlçemizin tabii zenginliklerini bir marka haline getirebilmemiz için tanıtıma ihtiyacımız var” diye konuştu.

Samimi bir havada geçen görüşmede, Erzurum Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Selahattin Şener de, Orhan’a cemiyetin çalışmaları ve hedeflerine yönelik bilgiler aktardı.

Başkan Orhan’ın cemiyet ziyaretinde, Erzurum Gazeteciler Cemiyeti Başkan Yardımcıları Vedat Refayeli ve Samet Özünal, Genel Sekreter Recai Uygur ve Yönetim Kurulu Üyesi Mesut Gülrenk’le gazeteciler hazır bulundu.

Editör

Son Güncelleme: 21.01.2015 16:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.