BAŞKAN ORHAN BABASINI KAYBETTİ

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan’ın babası Ahmet Orhan (68) vefat etti.

admin
admin
22 Eylül 2016 Perşembe 08:58
BAŞKAN ORHAN BABASINI KAYBETTİ
Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan’ın babası Ahmet Orhan (68) vefat etti. Gece saatlerinde evinde kalp krizi geçiren Orhan, kaldırıldığı Atatürk Üniversitesi Araştırma Hastanesi’nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Atatürk Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü mezunlarından Ahmet Orhan’ın ani vefatı yakınlarını yasa boğdu. Çevresinde vefa ve sadakatin timsali olarak tanınan Ahmet Orhan Hoca’nın elim kaybı Erzurum’da derin bir üzüntü ile karşılandı. Evli ve 3 çocuk basası olan Ahmet Orhan Hoca emekli öğretim görevlisiydi. Merhum Orhan’ın cenazesi bugün (Perşembe) öğle namazına müteakip Narmanlı Camii’nde kılınacak cenaze namazının ardından Asri Mezarlık’ta toprağa verilecek.
DOĞUTÜRK Ailesi olarak, merhuma Allah’tan rahmet, başta kıymetli belediye başkanımız Muhammed Cevdet Orhan olmak üzere, Orhan ailesine ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz.  

Editör

Son Güncelleme: 22.09.2016 21:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.