BAŞKAN KÜÇÜKLER, TAŞMAĞAZALAR ESNAFINI GEZDİ

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Ahmet Küçükler, tarihi Taşmağazalar semtini gezerek esnafın sorunlarını dinledi.

24 Temmuz 2013 Çarşamba 16:58
BAŞKAN KÜÇÜKLER, TAŞMAĞAZALAR ESNAFINI GEZDİ
İlçe gezilerinin yanı sıra kent merkezinde vatandaşlar ve esnafla buluşan Başkan Küçükler, şehrin ticari hayatına yön veren kuyumcu esnafının sorunlarını dinledi. Bölgede yapılan çalışmalarla ilgili esnafa bilgi aktaran Başkan Küçükler, yapımı devam eden projelerle ilgili açıklamalarda bulundu. Beyaz eşya ve mefruşat alanında hizmet veren işletme sahipleriyle de görüşen Küçükler, esnafın istek ve talepleriyle yakından ilgilendi. Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Ahmet Küçükler, esnaf gezisiyle ilgili yaptığı değerlendirmede, şunları kaydetti:

Taşmağazalar esnafını ziyaret ettik. Bu sene Ramazan ayında daha çok ilçelerde geziler yapıp halkımızın sorunlarını dinliyoruz. Bir tarafta ilçeler bir tarafta da kent merkezinde gezi ve inceleme yapıyoruz. Esnafımızla görüşüp hizmetlerimizi isteklere göre şekillendiriyoruz.”

Editör

Son Güncelleme: 24.07.2013 16:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.