Başkan Eren için kritik saatler

Beyin kanaması geçiren Erdoğan Eren, ameliyat sonrası entübe edildi.

admin
admin
17 Temmuz 2023 Pazartesi 14:30
Başkan Eren için kritik saatler

Erzurum’un Hınıs ilçesinde 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü vesilesiyle düzenlenen törende konuşma yapan Hınıs Belediye Başkanı Erdoğan Eren sahnede olduğu sırada beyin kanaması geçirdi. Helikopterle Erzurum’a götürülen Eren, ameliyata alındı. Entübe edilen Başkan Eren için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da AK Parti İl Başkanı İbrahim Küçükoğlu’nu arayarak durumla ilgili son bilgileri aldı.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Gününde Hınıs'ta kürsüden vatandaşlara seslenen Hınıs Belediye Başkanı Erdoğan Eren bir anda yere yığıldı.

Düştüğü esnada kafasını mermere vuran Eren için ilk müdahale alanda bulunan sağlık görevlileri tarafından yapıldı.

Hemen ardından helikopterle Erzurum Atatürk Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edilen 45 yaşındaki Başkan'ın yüksek tansiyona bağlı beyin kanaması geçirdiği tespit edildi. Ameliyata alınan Eren, entübe edildi.

Sağlık durumu ciddiyetini koruyan Eren ile ilgili son bilgileri AK Parti Erzurum İl Başkanı İbrahim Küçükoğlu, anlattı.

Küçükoğlu; "Erdoğan Başkanımız, yüksek tansiyona bağlı olarak beyin kanaması geçirdi. İlk andan itibaren tüm teşkilatımız, Valimiz, Belediye Başkanlarımız, Milletvekillerimiz hastanedeydi. Sağlık Eski Bakanımız Recep Akdağ, AK Parti Genel Başkanvekilimiz Efkan Ala, Milli Eğitim Bakanımız Yusuf Tekin başta olmak üzere bir çok büyüğümüz durumla özel olarak ilgileniyor. Sayın Cumhurbaşkanımız da arayarak başkanımızın sağlık durumu hakkında bilgi aldı. Doktorlarımız gerekli tüm operasyonları gerçekleştirdi. Son durum olarak Başkanımız, beyin anjiyosu yapıldıktan sonra uyutuldu. Önümüzdeki üç gün çok kritik. Sürekli hastaneye gidip geliyor, doktorlarımızdan bilgi alıyoruz. İnşallah bir an önce güzel haberler almayı temenni ediyoruz." dedi.

Editör

Son Güncelleme: 18.07.2023 10:39
Anahtar Kelimeler:
ErzurumErdoğan ErenHınıs
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.