BAŞKAN CENGİZ’DEN SÜRPRİZ İFTAR ZİYARETİ

Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz, gece yarısı çalışmaları yerinde incelediği Fidanlık Mahallesi’nde kendisini iftara davet eden vatandaşın evine konuk oldu.

17 Temmuz 2013 Çarşamba 15:20
BAŞKAN CENGİZ’DEN SÜRPRİZ İFTAR ZİYARETİ
Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz, gece yarısı mahalledeki çalışmaları denetlerken kendisini iftara davet eden vatandaşın evine misafir oldu. Ilıca Fidanlık Mahallesi’nde yapılan kilitli taş çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Cengiz, bu sırada işten evine dönen Ahmet Korkmaz isimli esnafla bir süre sohbet etti. Mahallesine yapılan hizmetler için teşekkür eden Korkmaz, Başkan Cengiz’i iftara davet etti. Ramazan ayında sürpriz iftar ziyaretleri gerçekleştiren Başkan Fatih Cengiz, bir hafta önce kendisini iftara davet eden 5 çocuk babası Ahmet Korkmaz’ın Fidanlık Mahallesi’ndeki evine dün konuk oldu.

SÜRPRİZ ZİYARET

Beyaz TV’de yayınlanan ‘Ekonomi Dosyası’ adlı programın yapımcısı Müşerref Kahvecioğlu ve ekibi ile Erzurumlu Gazeteci ve Televizyoncu İrfan Alyanak’ın da katıldığı iftar programı oldukça samimi bir atmosferde gerçekleşti. Korkmaz ailesi ile sohbet eden Başkan Cengiz ve televizyoncular, kendilerini evlerinde ağırlayan aileye teşekkür ettiler.

Ramazan ayının, birlik, beraberlik, dayanışma ve paylaşma ayı olduğunu ifade eden Başkan Fatih Cengiz, "Hemşehrilerimize 'çat kapı' yaparak, iftar sofrasında bir araya geliyoruz. Bu mübarek huzur ayında iftar sofrasını paylaşmak, hemşehrilerimizle hasbihal olmaktan büyük mutluluk ve keyif alıyoruz. Ahmet Korkmaz hemşehrimiz de bizleri iftara davet etti ve evinde ağırladı. Kendisine teşekkür ediyoruz." dedi.

İlçedeki her vatandaşa ulaşmak için çalıştıklarını kaydeden Başkan Cengiz, “Yoğun çalışma tempomuzdan fırsat buldukça, gerek istişare toplantıları ve gerekse esnaf ziyaretleri ile hemşehrilerimizle birlikte oluyoruz. Yine bu ramazan ayında da hemşehrilerimizle bir arada bulunmak, onların sorunlarını ve beklentilerini yerinde tespit etmek için iftar programları düzenliyoruz. Hemşehrilerimizle bir ekmeği bölerek yemek, bir tas çorbayı paylaşmak bizim için gurur vesilesidir." ifadelerini kullandı.

KORKMAZ: İLK DEFA BİR YÖNETİCİYİ EVİMİZDE AĞIRLADIK

Ahmet Korkmaz ise Başkan Cengiz ile beraberindekilere teşekkür ederek, “Ilıca’da esnaflık yapıyorum. Ramazan dolayısıyla gece geç saatlerde evime dönerken, belediye başkanımızın mahallemizdeki çalışmaları yerinde incelediğini gördüm. Kendisiyle bir süre sohbet ederek, iftara davet ettim. Başkanımız da bizi kırmadı ve üç dört gün önce yaptığım davetime icabet ederek, iftar soframıza konuk oldu. Hayatımızda ilk defa bir yöneticiyi evimizde ağırladık. Belediye Başkanımıza hem mahallemize yaptığı hizmetler için, hem de iftar soframızı şenlendirdiği için teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Başkan Cengiz beraberindekiler, Korkmaz ailesine misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ederek ayrıldılar.

Editör

Son Güncelleme: 17.07.2013 15:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
AYSUN GEMALMAZ 2013-07-17 15:42:03

fatih başkanimiz halki ile girift iç içe yaşamiştir ..tüm başkanlarima saygilarimla