Başkan Aydın’dan taziye mesajı

Erzurum Horasan İlçesi Belediye Başkanı Abdulkadir Aydın, ünlü sanatçı İbrahim Erkal'ın vefatı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

admin
admin
13 Mayıs 2017 Cumartesi 00:16
Başkan Aydın’dan taziye mesajı

Yaşadığı talihsiz olayın ardından hastaneye kaldırılan ve 29 gün süren yaşam mücadelesi veren Erkal’ın ölümünün başta Erzurum halkı olmak üzere bütün sevenlerini yasa boğduğunu ifade eden Başkan Abdulkadir Aydın mesajında, Erzurum'un medarıiftiharı Erkal'ı kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşadıklarını belirtti. Erkal'ın kentin bağrından çıkan önemli şahsiyetlerden olduğunu ifade eden Aydın, şunları kaydetti:

Türkiyemizin değerli sanatçısı "İbrahim Erkal, sanat hayatı kişiliği ve Erzurum’a olan sevgisiyle hafızalardan asla silinmeyecek bir değere sahiptir. Sanatçımızın 29 günlük süre içerisinde verdiği yaşam mücadelesi bize kentimizin değerlerinin şehrimiz ve ülkemiz açısından ne kadar kıymetli ne kadar önemli olduğunu bir kez daha gösterdi. Gerek Hemşehrilerimin gerekse de tüm Türkiye'nin gönlünde taht kuran, eserleri ile ülkemizin sanat hayatına büyük katkılar sunan Merhum İbrahim Erkal’a yüce Allah'tan rahmet, ailesi ve sevenlerine başsağlığı diliyorum. Türkiye'nin başı sağ olsun."

Editör

Son Güncelleme: 13.05.2017 00:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.