BAKIR, ADAY OLMADIĞINI AÇIKLADI

Erzurum Pasinler Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Turgut Bakır, 1999 yılından 2013 yılına kadar yürüttüğü başkanlık görevine yeniden aday olmayacağını açıkladı.

27 Ocak 2013 Pazar 13:03
BAKIR, ADAY OLMADIĞINI AÇIKLADI
Başkan Turgut Bakır yaptığı yazılılı açıklamada şunları söyledi:

“Değerli hemşerilerim ve ticaret erbabı arkadaşlarım, 1999-2013 yılları arası yürüttüğüm Pasinler Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı görevini üstlendiğim 13 yıl boyunca bu kutsal görevden ve sizlere hizmet etmekten ayrılmak elbette zor, ancak bu görev süresi içerisinde sizlere layık olabilmenin de mutluluğu içerisindeyim. 1965 yılında kurulan ve kısıtlı imkanlara rağmen, günümüze kadar gelen odamıza göreve geldiğimizde ilk iş olarak bir hizmet binası kazandırmak oldu. Bunun yanı sıra araç ve gereçlerle modernize etmeye çalıştık. Teknolojinin bütün yeniliklerinden faydalanarak üyelerimize anında ve kaliteli hizmet verilmesi sağladık. Değerli ticaret erbabı arkadaşlarım; görevde kaldığım 13 yıl içerisinde her platformda gerek ilçemi, gerek siz değerli üyelerimizi ve en önemlisi odamızı en iyi şekilde temsil etmiş, ilçemin ve ticaret erbabının sorunlarını dile getirmeye çalıştık. Üyelerimizle ilgili her türlü teşvik yasası ve yatırım projeleri anında üyelerimize duyurulmasını sağladık. Yine bu süre içerisinde odamızı politize etmeden her türlü siyasetin dışında tutmaya azami gayret gösterdik. Meclis ve yönetim kurulu üyelerimizle birlikte sivil toplum kuruluşları, yerel yönetimler ve diğer kamu kurum ve kuruluşlarıyla uyum içerisinde çalışmaya gerekli özen gösterilmiştir. Değerli hemşerilerim, bu şerefli görevi bu dönem bırakmak ve genç girişimcilerin önünü açarak, hizmet bayrağını daha da ileri taşınması inancıyla Mart ayında yapılacak olan odamız seçimlerine yeniden aday olmayacağımı bildirirken, ticaret ve sanayi odası başkanlığı şerefini 13 yıl boyunca bana layık gören hemşerilerime teşekkür eder, odamızın kuruluşundan günümüze kadar emeği geçen ve ahirete intikal eden büyüklerime Allah’tan rahmet diler, şükranlarımı sunarım. Mart ayında yapılacak olan oda seçimlerinin ilçemize hayırlı olmasını temenni eder, aday arkadaşlarıma başarılar dilerim.”

Editör

Son Güncelleme: 27.01.2013 13:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.