BAKANLAR ERZURUM'DA TOZDA KALDI

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ile Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Erzurum’da 2. Etap Kentsel Alanı Projesi Uygulama Programı kapsamında düzenlenen yıkım törenine katıldı. Organizasyondaki eksiklik nedeniyle bakanlar ve protokol toza boğuldu.

18 Ağustos 2013 Pazar 13:53
BAKANLAR ERZURUM'DA TOZDA KALDI
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Bursa’dan kentsel dönüşüm projesi kapsamında yıkımların yapılacağı illere telekonferans sistemiyle bağlandığı Erzurum’daki törene Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Erzurum Valisi Ahmet Altıparmak, AK Parti Erzurum Milletvekili Adnan Yılmaz, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, İl Başkanı Murat Kılıç katıldı. Telekonferans sistemi aracılığıyla gerçekleştirilen yıkım canlı olarak ekranlara yansıtıldı. Yıkımın gerçekleşmesi üzerine ortaya çıkan toz bulutu protokol üyelerini toza boğdu. Yıkım töreninin ardından kentte incelemelerde bulunan Bakan Şimşek ve Bakan Yıldız, daha sonra Erzurum’dan ayrıldı.

Editör

Son Güncelleme: 18.08.2013 13:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.