Bakan Gül şehit ailelerini ziyaret etti

Şehit ailelerine taziyede bulanan Bakan Gül, vatandaş ve esnafla bir araya gelip, sohbet etti.

admin
admin
21 Kasım 2021 Pazar 09:23
Bakan Gül şehit ailelerini ziyaret etti

Adalet Bakanı Gül, Erzurum'da şehit polis ve askerlerin ailelerine taziye ziyaretlerinde bulundu.

Bakan Gül, Balıkesir'in Havran ilçesinde kovaladığı şüphelilerin açtığı ateş sonucu yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehit olan polis memuru Abdulkadir Güngör'ün Palandöken ilçesinde ikamet eden ailesini ziyaret etti.

Aileye başsağlığı dileyen Gül, daha sonra Tunceli'de PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Jandarma Komando Uzman Çavuş Burak Tortumlu'nun Kurtuluş Mahallesi'ndeki baba evine geçti. Bakan Gül, son olarak Irak'ın kuzeyindeki üs bölgesinde silah kazası sonucu şehit olan Piyade Uzman Çavuş Emrah Erkan'ın Yakutiye ilçesindeki ailesine ziyarette bulundu.

Bakan Gül, “Şehitlerimiz sadece Erzurum’un değil, tüm Türkiye'nin evladıdır, kardeşidir. Ailelerinin başımızın üstünde yeri vardır” dedi. Şehit ailelerine başsağlığı dileyen Bakan Gül, ziyaretlerde ailelere Kur'an-ı Kerim ve Türk bayrağı hediye etti.

Bakan Gül Erzurum temasları esnasında ayrıca vatandaş ve esnaflarla da bir araya gelerek sohbet etti.

Editör

Son Güncelleme: 21.11.2021 09:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.