Aydın’dan İstanbul çıkarması

Horasan Belediye Başkanı Abdulkadir Aydın, İlçe Kaymakamı Doğan Dinç ile birlikte İstanbul’a çıkarma yaptı.

admin
admin
07 Mayıs 2017 Pazar 23:42
Aydın’dan İstanbul çıkarması

Tuzla’da faaliyet gösteren Tuzla Horasanlılar Derneği’ne Kaymakam Dinç ile birlikte konuk olan Başkan Aydın İstanbul’daki hemşehrileri tarafından kurban kesilerek karşılandı. Daha sonra burada kahvaltı toplantıda hemşehrileriyle bir araya gelen Başkan Aydın, Horasan ve Erzurum sevdalılarını yatırım için şehre davet etti. Başkan Aydın, “Horasan’dan hepinize kıymetli hemşehrilerimin en kalbi muhabbetlerini ve selamlarımı getirdim. “ ifadeleriyle sözlerine başladı.

Hükümetin Erzurum’a ve bölgeye cazibe merkezleri programı kapsamında çok önemli teşvikler sunduğunu kaydeden Başkan Aydın, “Erzurum ve Horasan bizim sevdamız. Belediye Başkanı olarak Büyükşehir Belediye Başkanımız ve ilçe kaymakamımızla birlikte ilçemize çok önemli hizmetler ve yatırımlar yapıyoruz. Horasan’ı Erzurum’un en güzel ilçelerinden birisi haline getirmek için çalışıyoruz. Bu noktada yerel bazda sürdürdüğümüz istişare toplantılarının İstanbul ayağını da siz kıymetli hemşehrilerimizle yürütüyoruz. Biliyorum ki hepinizin yüreği memleket sevdasıyla atıyor. Bunun için hükümetimiz bölgemize çok ciddi teşvikler ve imkanlar sunuyor. İmkanı olan her hemşehrimin bu özel fırsatları değerlendirmesini istiyorum. İlçemize yatırım yapacak her bir hemşehrime belediye olarak kapımızın ardına kadar açık olduğunu bilmenizi istiyorum. Sadece ilçemize değil, şehrimizin her bir bölgesine yatırım yapacak hemşehrimiz de bizim başımızın tacıdır. Çünkü yatırım yapılacak her ilçede ve merkezde Erzurum çocuğu ekmek yiyecek, Erzurumlu’ya iş ve aş imkanı sunulmuş olacak.” diye konuştu.

Tuzla Horasanlılar Derneği yöneticileri de, Erzurum genelinde olduğu gibi Horasan’daki gelişmeleri ve çalışmaları yakından takip ettiklerini ifade ederek, Başkan Aydın’ı başarılarından dolayı tebrik ettiler. Tuzla’daki Dadaşlar, Kaymakam Dinç ve Başkan Aydın’ı ilçeye yaptıkları hizmetler anısına teşekkür plaketi takdim ederek uğurladılar. Başkan Aydın, İstanbul ziyaretinde bir dizi gezi ve ziyaretlerde bulundu.

BAŞKAN YAZICI’YA ZİYARET

Başkan Aydın, İstanbul ziyareti programı kapsamında bir dizi ziyaretler gerçekleştirirken, Erzurumlu hemşehrimiz Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’yı ziyaret etmeyi ihmal etmedi. Başkan Yazıcı ile de bir araya gelen Başkan Aydın, oldukça samimi bir atmosferde gerçekleşen sohbette, belediyeler arası işbirliğinin geliştirilmesi ve Tuzla’dan Horasan’a bir kardeşlik köprüsünün kurulması noktasında fikir alış verişinde bulundular.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.