Aydın oyunu kullandı

Erzurum Horasan Belediye Başkanı Abdulkadir Aydın anayasa değişikliği referandumu için oyunu Fatih İlkokulu’nda kullandı.

admin
admin
16 Nisan 2017 Pazar 14:43
Aydın oyunu kullandı

Horasan Belediye Başkanı Abdulkadir Aydın referandum için oyunu Fatih İlkokulu’nda kullandı. Sabah saat 09.30’da Fatih İlkokulu’na gelen Başkan Aydın, oyunu kullandı. Başkan Aydın, artık sözün de kararın da millette olduğunu söyledi. Halkın tercihlerinin her şeyin üzerinde olduğunu vurgulayan Başkan Aydın “Halk oylamasının memleketimiz, milletimiz için iyilikler ve güzellikler getireceğini düşünüyorum. Demokrasinin kökleşmesine, vesayetin artık tamamen sona ermesine vesile olmasını diliyorum. Halk oylaması Horasan ilçemizde ve ülkemizde inşallah barış içinde neticelenecektir. Milletimiz için daha güzel günlerin doğmasına vesile olacaktır” dedi.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.