Aydın minikleri ağırladı

Horasan Belediye Başkanı Abdulkadir Aydın, minik öğrencileri ağırladı. İlçedeki Atatürk İlkokulu’nda okuyan öğrencileri ağırlayan Başkan Aydın, miniklerin yerel yönetimlerle ilgili yönelttiği sorulara içtenlikle cevap vererek yakından ilgilendi.

admin
admin
19 Nisan 2017 Çarşamba 23:06
Aydın minikleri ağırladı

Miniklerin, “Nasıl başkan oldunuz?”, “Horasan için neler yaptınız ve projeleriniz neler?” tarzındaki sorulara samimiyetle cevap veren Başkan Aydın, belediye başkanı olmanın önceliğinin hizmete sevdalı olmak olduğunun altını çizerek, “Bizim Horasan için büyük hedeflerimiz ve hayallerimiz var. Sizlerin ve kıymetli hemşehrilerimizin geleceği için, daha güzel, daha yaşanabilir ve örnek bir Horasan için var gücümüzle çalışıyoruz.” dedi.

Belediye başkanlarının seçimle işbaşına geldiğini hatırlatan Başkan Aydın, “Bizler bu millete hizmete sevdalı olarak göreve talip olduk. Anne babalarınız, büyükleriniz oy verdi, teveccüh gösterdi ve bizlere bu makamı layık gördüler. Bizler hemşehrilerimizden aldığımız oylarla bu makama oturduk ve hizmetlerimizi birer birer faaliyete geçirmeye başladık. Bir yandan Horasanımızın kronikleşen sorunlarına çare üretirken, diğer yandan geleceği daha parlak olacak olan bir ilçe oluşturmak için kolları sıvadık. Meclis üyelerimiz ve personelimizle birlikte ilçemizi güzelleştirmek, geleceğimizin teminatı olan siz çocuklarımıza daha güzel, daha müreffeh bir Horasan bırakmak için çalışıyoruz. İnşallah Horasanımızın yarınları bugünden daha aydınlık ve daha müreffeh olacak.” diye konuştu.

İlçede eğitime yönelik hizmetlerinin de olduğuna işaret eden Başkan Abdulkadir Aydın, eğitim kalite ve standardını yükseltmek için milli eğitimle birlikte el birliği içerisinde çalıştıklarını sözlerine ekledi. Başkan Aydın, minik öğrencilere ve öğretmenlerine nazik ziyaretleri için teşekkür ederken, peygamberimi öğreniyorum, diş macunu ve kalem seti hediye ederek minik konuklarını uğurladı.

Atatürk İlkokulu öğrencileri de Başkan Aydın’a, misafirperverliği ve sorularına verdiği samimi cevaplar için teşekkür ederek belediyeden ayrıldılar.

Editör

Son Güncelleme: 19.04.2017 23:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.