ALPEREN OCAKLARI’NDAN YILBAŞI TEPKİSİ

Alperen Ocakları Erzurum İl Başkanlığı, basın açıklaması yaparak, yılbaşı kutlamalarına tepki gösterdi.

01 Ocak 2013 Salı 16:06
ALPEREN OCAKLARI’NDAN YILBAŞI TEPKİSİ
Eksi 20 derece altında 100 Yıl Parkında toplanan Alperen Ocakları mensubu 50 genç, sloganlar atarak yaptıkları basın açıklamasıyla yılbaşı kutlamalarına tepki gösterdi.

Alperen Ocakları Erzurum İl Başkanı Erhan Ükelge, 31 aralık tarihinin BBP Lideri merhum Genel Başkan Muhsin Yazıcıoğlu’nun doğum günü olduğunu hatırlatarak, “Bugün cem-ü cümlesiyle Allah dostlarının şehitliğine şahitlik ettiği sembol şahsiyetimiz liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu’nun doğum günüdür. Gönüllerimizi kabrine kadar yanaştırdık ve bir konfeti yağmuru halinde mezar taşından aşağıya boşaltıyoruz. Bu vechile başkanımızın doğum gününde ölümünün aydınlatılması için mesulleri uyarır, milletimizi de Hıristiyanlık kutsallarının kutlanmasına karşı dur demesi için yalvarırız” dedi.

Kalabalık, polisin güvenlik tedbirleri eşliğinde bir süre slogan attıktan sonra olaysız şekilde dağıldı.

Editör

Son Güncelleme: 01.01.2013 16:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.