Albay Şimşek’ten İPEKYOLUSİFED’e ziyaret

Erzurum İl Jandarma Komutanı Albay Şimşek İPEKYOLUSİFED’i ziyaret etti.

admin
admin
02 Nisan 2022 Cumartesi 10:43
Albay Şimşek’ten İPEKYOLUSİFED’e ziyaret

Erzurum İl Jandarma Komutanı Albay İlker Şimşek, İPEKYOLU Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu Başkanı Mehmet Nuri Alim’e iade-i ziyarette bulundu.

İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay İlker Şimşek’i Başkan Mehmet Nuri Alim ve federasyon üyeleri karşıladı.

Federasyonun çalışmaları hakkında bilgi veren İPEKYOLUSİFED Başkanı Alim, Doğu Anadolu Bölgesinin en büyük Sivil Toplum Kuruluşu olarak üyelerimizin gerek ülkemizde, gerekse bölgemizde farkındalık yaratarak özellikle teknoloji ve tarım alanlarında üretime yönelik çalışmalar yapılmasını sağlamak için çalışmalar yaptıklarının belirtti.

Alim, Erzurum’ un tarihi boyunca vatanseverlik duygusunun en üst seviyede hakim olduğu bir garnizon şehri olma özelliği taşıdığını belirtti.

Erzurum İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay İlker Şimşek ise, Dadaşlar diyarında görev yapmaktan duyduğu memnuniyeti belirterek, misafirperverliklerinden dolayı Başkan Alim ve yönetimine teşekkür etti.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.