AKSAK: BAYRAMLAR KARDEŞLİK ZAMANIDIR

Erzurum Milletvekili Muhyettin Aksak, Ramazan Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajında, “Milletçe huzur içinde bayrama ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bayramlar kardeşliğin en yoğun şekilde yaşandığı zamanlardır” dedi.

07 Ağustos 2013 Çarşamba 16:06
AKSAK: BAYRAMLAR KARDEŞLİK ZAMANIDIR
Ramazan Bayramı dolayısıyla yayınladığı kutlama mesajında, birlik ve beraberliğe vurgu yapan Erzurum Milletvekili Muhyettin Aksak şöyle konuştu: “On bir ayın sultanı Mübarek Ramazan-ı Şerifi uğurlamanın burukluğunu yaşarken, Ramazan Bayramı’na bizleri ulaştıran Yüce Mevla’ya şükrediyorum. Bayramlar milletçe kutladığımız; büyüklerimizin gönüllerini hoşnut ettiğimiz, küçüklerimizi sevindirdiğimiz önemli ve özel günlerimizdendir. Milletçe çok hassas günlerden geçtiğimiz bir zamanda idrak ettiğimiz Ramazan-ı Şerif ayının ve Ramazan Bayramı’nın milletimizin birlik, beraberlik ve kardeşliğini kuvvetlendirmesini ve pekiştirmesini temenni ediyorum.

Büyük bir heyecan ve mutluluk içerisinde karşıladığımız bayramlar, birlik ve beraberliğimizin pekiştiği, dargınlıkların, kırgınlıkların unutulduğu, anne, baba, eş-dost, akraba ve büyüklerin ziyaret edilerek gönüllerin birbirine yakınlaştığı en güzel ve anlamlı günlerimizdir.

Millet olarak, Ramazan boyunca oruçlarımızı tutarak kulluk görevimizi yerine getirmenin manevi huzuru yaşamanın yanında; kardeşlik hukukumuzu güçlendiren ve Orucun bize öğrettiği komşularımızı, fakirleri, yoksulları ve dünyanın dört bir yanındaki mazlumları unutmadık ve dertleri ile dertlendik. Bu durum bizim milletimizin zengin-fakir tamamının yüreğinde yaşattığı ve kardeş olmanın gereği olan Ramazan-ı Ramazan yapan, Bayramı gerçek Bayrama dönüştüren çok güzel hasletlerdir.

Kardeşliğin şehrimizde, ülkemizde, İslam Coğrafyasında ve tüm dünyada yaşamasına vesile olan Aziz Milletimizin Ramazan Bayramı’nı huzur ve esenlik içerisinde idrak etmesini Yüce Allah’tan niyaz ediyor, Erzurum’lu hemşehrilerimin, Aziz Milletimizin ve İslam Âleminin Ramazan Bayramını kutluyor, sevgi ve kardeşlik duygularının coşkuya dönüştüğü bu mübarek günlerin ülkemize, İslam alemine ve tüm insanlığa barış, huzur, sağlık ve esenlik getirmesini diliyorum."

Editör

Son Güncelleme: 07.08.2013 16:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.