700 kişiye daha başkan diyoruz!

Dernek sayısında Türkiye’de 33’üncü sıradaymışız..

admin
admin
14 Ağustos 2023 Pazartesi 13:19
700 kişiye daha başkan diyoruz!

Vedat REFAYELİ

Belediye Başkanları, daire başkanları, mahkeme başkanları, Oda, Borsa başkanları, komite başkanları, komisyon başkanları, spor kulüpleri başkanları, STK’ların başkanları derken, Erzurum’da ekstradan 700 kişiye daha başkan diyoruz.

Onlar, aralarında Cami Yaşatma Dernek başkanlarının da olduğu dernek başkanları.

Eskiden Dernekler Masası olarak bildiğimiz şimdi adı İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürü Murat Güven ile dernek sayısı üzerine konuştuk.

Erzurum’un Türkiye’de dernek sayısı anlamında 33’üncü sırada olduğunu söyleyen Murat Güven, ilçeler de dahil Erzurum’da farklı faaliyetlerde bulunan 700 dernek olduğunu belirtti.

Bazı işlemleri yerine getirmediği için çok sayıda derneğin faaliyetini sonlandırdıklarını anlatan Güven, bu konuda derneklerin işleyişi anlamında reform gerçekleştirdiklerinin altını çizdi.

Editör

Son Güncelleme: 15.08.2023 11:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.