40 tilki mevzusu!

40 tilki mevzusu!

admin
admin
17 Temmuz 2021 Cumartesi 05:30
40 tilki mevzusu!

Vedat REFAYELİ

Kafasında 40 tilki dolandırır ama hiç birini diğerine değdirmez’ diye halk arasında sıklıkla kullanılan bir deyim vardır.

Böyle bir deyim mevzumuza uyar mı uymaz mı çok da emin değilim ama Sway Otel’de Genel Müdür Ömer Akça’nın yaptığı galiba tam da böyle bir şey.

Bugün için yeni sezona hazırlanan 3’ü süper lig, 1’i de 1.lig olmak üzere 4 takımın kamp yaptığı Palandöken’deki Sway Otel’de 4 ayrı takım da kamp yapıyor ama ne oyuncular ne de teknik adamlar ile yöneticiler birbirlerine görünmüyorlar.

Sebebi de sadece odalarının değil, yemek yedikleri salonların da ayrı olması.

Her biri en az 40 kişiden oluşan kulüp futbolcu ve yöneticileri, sadece isteğe bağlı görüşme yapabiliyor, biraraya gelebiliyorlar. Bunu da sağlayan otelin genel müdürü Ömer Akça.

***

Tecrübeli otel yöneticisi, futbol kulüplerinin rahat kamp yapmalarına imkan sağlamak için her türlü gayreti sarfederken, kendilerine göre de tedbirler almış ve ayrı ayrı kamp yapmaları da dahice sayılabilecek bir plan dahilinde gerçekleşmiş.

Zaten 40 tilki deyimini e bu sebeple kullandım.

Halen Hatayspor, Rizespor ve Giresunspor ile Kocaelispor’un kamp yaptığı otelde her kulübün de yemek menüsü ayrı ayrı.

Görünen o ki alan memnun, satan memnun durumu hakim.

O yüzden olsa gerek özellikle Hatayspor son 4 yıldır sürekli sezon başı kampını Erzurum’da ve bu otelde gerçekleştiriyor.

Bu arada, otel yönetimi jest yaptı, ikinci doz aşı yaptırmayan sporcuları da sağlık ekibi otele getirerek aşı yaptırdı.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.