2 sayfa sonra yol açıldı!

admin
admin
31 Ekim 2018 Çarşamba 08:40
2 sayfa sonra yol açıldı!

Geçen hafta içinde mevsimin ilk karı yağınca özellikle Erzurum’un bazı köylerinde yollar ulaşıma kapandı. Fotoğraflarla verilen yolların yoğun kardan dolayı ulaşıma kapalı olduğu haberi beni biraz eskiye götürdü. Sanırım 2005 yılının Şubat ayıydı.

Bugün yayında olmayan Erzurum’da ki siyah beyaz çıkan yerel bir gazetenin 1.sayfasında bir haber vardı. Abonesi olunan bir haber ajansının kaynak gösterildiği haberde yoğun kar yağışından dolayı Erzurum-Erzincan karayolunun ulaşıma kapalı olduğu bilgisi yer alıyordu. Ne var ki aynı gazetenin aynı gün 4’ncü sayfasında ise yoğun kar yağışından dolayı kapalı olan Erzurum-Erzincan karayolunun ulaşıma açıldığı bilgisi vardı. Yani 2 sayfa sonra o yol açılmıştı!

O dönem 3’ncü yılında olan Fırfırik’de de aynı gazetenin aynı günkü bu haberine yer vermiş, bayağı bir konuşulmuştu. Dedim ya, geçen hafta içinde kardan dolayı yolların kapalı olduğunu duyunca bu hatıram aklıma geldi, sizinle de paylaşayım istedim.

Editör

Anahtar Kelimeler:
ErzurumYol
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.