ÜÇ İLDE EŞ ZAMANLI SİLAH OPERASYONU

Erzurum başta olmak üzere Artvin ve Rize’de eş zamanlı düzenlenen silah kaçakçılığına yönelik operasyonunda 7 şüpheli gözaltına alındı 20 adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi.

07 Mayıs 2013 Salı 12:50
ÜÇ İLDE EŞ ZAMANLI SİLAH OPERASYONU
Erzurum İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Palandöken, Yakutiye ve Pasinler ilçeleri ve köylerinde silah ve mühimmat kaçakçılığı yapıldığına dair alınan bilgiler doğrultusunda dün Erzurum, Artvin ve Rize illerinde toplam 12 ayrı adreste yapılan aramalarda; 20 adet 9 mm ruhsatsız tabanca, 1 adet 7,65 mm ruhsatsız tabanca, 4 adet kuru sıkı tabanca, 1 adet ruhsatsız av tüfeği, 21 adet tabanca şarjörü, 34 adet tabanca fişeği, 19 adet av tüfeği fişeği ele geçirildi.

Operasyonlarda ele geçirilen suç aletlerine el konularak, A.U., K.E, A.T., Ö.K., H.A., M.A, A.A., isimli 7 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı, firari 5 şüphelinin yakalanması için çalışmalar devam ediyor.

Editör

Son Güncelleme: 07.05.2013 12:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.