TEKMAN HIRSIZLARI PATNOS’TA YAKALANDI

Erzurum’un Tekman ilçesinde 23 Mart 2013 tarihinde gece saatlerinde 6 işyerini soyarak kayıplara karışan üç şüpheli Ağrı’nın Patnos ilçesinde yakalandı.

02 Nisan 2013 Salı 09:08
TEKMAN HIRSIZLARI PATNOS’TA YAKALANDI
Tekman’da gece gayri muayyen saatte ikisi kasa hırsızlığı olmak üzere toplam 6 ayrı işyerinde meydana gelen işyerinden hırsızlık olayı ile ilgili olarak Erzurum İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliğine bağlı kısım ekiplerince yapılan araştırma ve çalışmalar neticesinde, olay mahallinde bulunan kamera görüntüleri izlenip tetkik edildi. Ülke genelinde benzer yöntemlerle hırsızlık olaylarını gerçekleştiren şahıslar üzerinde tek tek incelemeler de yapan ekipler olayları gerçekleştiren S.T., K.K., ve H.K., isimli şahısların olduğu ve hırsızlık mahalline gri renkli bir araçla geldikleri tespit etti. Şüpheli şahısların Ağrı ili Patnos ilçesinde ikamet ettiklerinin tespit edilmesinden sonra Erzurum İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliğine bağlı görevli ekipler ilçeye giderek burada yakalama çalışmalarını sürdüler. 29 Mart 2013 günü saat 15.00 sıralarında Ağrı ili Patnos ilçesindeki şüpheli şahıslardan S.T., K.K., ve H.K., isimli şahıslar ve bahse konu hırsızlık olaylarında kullanmış oldukları araç ile birlikte Ağrı ili Patnos ilçesinde yakalandı.

Şüpheli şahıslar adli mercilere teslim edilmek üzere tahkikat gereği Ağrı ili Patnos ilçesi Emniyet görevlilerine teslim edildi.

Editör

Son Güncelleme: 02.04.2013 09:09
Anahtar Kelimeler:
ErzurumTekmanHırsızPatnos
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.