HAKAN ŞÜKÜR POLİSE GOL ATTI

Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 168. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Erzurum Emniyet Müdürlüğü’nce düzenlenen halı saha futbol turnuvasında eski milli futbolcu ve AK Parti İstanbul Milletvekili Hakan Şükür, polis kaleciye penaltıdan gol attı.

09 Nisan 2013 Salı 09:34
HAKAN ŞÜKÜR POLİSE GOL ATTI
Palandöken ilçesinde bulunan bir halı sahada Erzurum Emniyet Müdürlüğü’nce düzenlenen turnuvada Hakan Şükür, polisleri yalnız bırakmadı. AK Parti Gençlik Kolları tarafından düzenlenen üniversite öğrencileriyle söyleşi programına katılmak üzere Erzurum’a gelen Şükür, akşam saatlerinde polisler arasında düzenlenen halı saha futbol turnuvasına katıldı. Erzurum Emniyet Müdürü Halit Turgut Yıldız tarafından halı saha önünde karşılanan Şükür, burada hayranlarının akınına uğradı. Hayranları ve çocuklarla bol bol fotoğraf çektiren Hakan Şükür, daha sonra takım elbiseleriyle sahaya girdi. Programdan daha önceden haberi olmadığı için eşofmanlarını giyinemediğini ve bu yüzden sahada oynayamayacağını belirten Şükür, penaltı atmakla yetindi. Kaleyi koruyan polise penaltıdan gol atan Şükür, taraftarlar tarafından yoğun alkış aldı. Hakan Şükür, polislerden kurulu takımla hatıra fotoğrafı çektirip başlama vuruşunu yaptıktan sonra sahadan ayrıldı.

Editör

Son Güncelleme: 09.04.2013 09:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.