ERZURUM’DA 8 AYRI HIRSIZLIK OLAYI AYDINLATILDI

Erzurum polisinin yaptığı çalışmalar neticesinde 8 ayrı hırsızlık olayı aydınlatılarak şüphelileri yakalandı.

28 Kasım 2013 Perşembe 09:58
ERZURUM’DA 8 AYRI HIRSIZLIK OLAYI AYDINLATILDI
Erzurum Emniyet Müdürlüğü’nden konuyla ilgili şu açıklama yapıldı:

“Çat ilçesinde geceleyin işyeri kapı kilidini kırmak suretiyle meydana gelen İşyerinden hırsızlık olayı ile ilgili olarak Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliğine bağlı ekiplerce yapılan çalışmalarda Hırsızlık olayını gerçekleştiren S.S. ve K.S. isimli şahıslar hırsızlık olayını gerçekleştirdikleri araç içerisinde aynı gün il merkezinde yakalanmış ve şahıslar çıkarılmış oldukları adli mercilerce tutuklanmıştır. İlimiz Emirşeyh mahallesinde bulunan bir caminin tuvaletine ait muslukların çalınması üzerine Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliğine bağlı ekiplerce yapılan çalışmalar neticesinde hırsızlık olayını, M.S., A.R.Ş, ve E.F. isimli şahısların yaptığı anlaşılmış aynı gün ekiplerimiz tarafından yakalanan şahıslar adli mercilere teslim edilmiştir. Alipaşa mahallesi bulunan bir işyerinden 1500 TL değerinde alüminyum kapının çalınması üzerine Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliğine bağlı ekiplerce yapılan çalışmalar neticesinde hırsızlık olayını G. K.ve M.V.Y. isimli şahısların yaptığı anlaşılmış ve ekiplerimiz tarafından yakalanarak Adli Mercilere teslim edilmiştir. Yukarı Mumcu mahallesinde bulunan bir işyerinde meydana gelen Cep telefonu hırsızlığı ile ilgili olarak Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliğine bağlı ekiplerce yapılan çalışmalar neticesinde cep telefonunu çalan G.Z. ve çalıntı cep telefonunu satın alan C.Ş. isimli şahıslar aynı gün 23/11/2013 günü yakalanarak Adli mercilere teslim edilmiştir. Toptancılar Sitesinde bulunan bir lojistik firmasında çalıntı mazot satıldığı ihbarı gelmesi üzerine konu Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekiplerince değerlendirilmiş, bahse konu işyerinde geceleyin yapılan arama neticesinde 780 litre mazot elde edilmiştir. Elde edilen mazot ile ilgili yapılan çalışma neticesinde mazotun toptancılar sitesinde bir işyerinden periyodik aralıklarla çalındığı ve mazotun işyeri sahibince satıldığı tespiti üzerine mazotu çaldığı tespit edilen 4 şahıs ve çalıntı mazotu satan işyeri müdürü M.A. isimli şahıs ekiplerimiz tarafından yakalanarak Adli Mercilere teslim edilmiştir. Ilıca semtinde bulunan bir akaryakıt istasyonunda meydana gelen hırsızlık olayında işyerine ait yakıt pompalarının çalınması üzerine E.C. ve S.K. isimli şahıslar Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliğine bağlı ekiplerce yakıt pompaları ile birlikte yakalanarak Adli Mercilere teslim edilmiştir.

Gez mahallesinde bulunan bir fırında meydana gelen işyerinden hırsızlık olayıyla ilgili olarak hırsızlık olayını gerçekleştiren S.U., M.B.D., ve M.Ş.Ö isimli şahıslar Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliğine bağlı ekiplerce yakalanarak Adli Mercilere teslim edilmiştir.

Muratpaşa mahallesinde bulunan bir mağazadan müzik çalar çalınması üzerine yapılan çalışmalar neticesinde hırsızlık olayını M.Ç. isimli şahsın yaptığı Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliğine bağlı ekiplerince anlaşılması üzerine şahıs ekiplerimiz tarafından çaldığı müzik çalar ile birlikte yakalanarak Adli Mercilere teslim edilmiştir.”

Editör

Son Güncelleme: 28.11.2013 09:59
Anahtar Kelimeler:
ErzurumEMNİYETHırsız
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.