Duygulandıran ziyaretler

Erzurum'da polis ve jandarmanın duygulandıran Anneler Günü ziyaretleri

admin
admin
11 Mayıs 2020 Pazartesi 03:29
Duygulandıran ziyaretler

Erzurum'da polis ve jandarma ekipleri, Anneler Günü dolayısıyla kentteki şehit anneleri ile eşlerini ziyaret etti.

Sosyal Hizmetler ve Sağlık Şube Müdürlüğü ile Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü personeli, kentteki bazı şehit anneleri ile eşlerinin evlerine giderek Anneler Günü'nü kutladı.

Ziyaretlerde, İl Emniyet Müdürü Mehmet Aslan ile eşinin selamını ileten polisler, şehit ailelerine çiçek ve çeşitli hediyeler takdim etti.

Duygu dolu anların yaşandığı ziyaretlerde, şehit anneleri ile eşleri bu özel günde kendilerini unutmayan polislere teşekkür etti.

İl Jandarma Komutanlığı ekipleri de şehit anneleri ve 100 yaşını geçen asırlık çınarları ziyaret ederek Anneler Günü'nü kutladı.

Ekipler, asırlık bir anneye İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Erzurum Valisi Okay Memiş'in selamını ilettikten sonra İçişleri Bakanlığınca gönderilen mektubu okuyup teslim etti.

Annelere ziyaretlerde Türk bayrağı ve çeşitli hediye verip evde kalmaları için hatırlatma da yapan ekipler, ihtiyaç duydukları her an kendilerini aramalarını istedi.

Gözyaşlarını tutamayan anneler de kendilerinin ziyaret edilmesinden duydukları memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.