BİR ANNENİN FERYADI: OĞLUM SUÇSUZ

‘Yasa dışı dinleme’ operasyonu kapsamında gözaltına alınan Erzurum Emniyet Müdürlüğü eski İstihbarat Şube Müdürü ile 4 amir rütbesindeki polis, adliyeye sevk edildi. Adliye önünde bekleyen eski İstihbarat Şube Müdürünün annesi, “Oğlum suçsuz. Suçlu olduğuna inansam evlatlıktan reddederim” dedi.

30 Aralık 2014 Salı 17:03
BİR ANNENİN FERYADI: OĞLUM SUÇSUZ
Erzurum Emniyet Müdürlüğü'nde 2010- 2013 yılları arasında görev yapan, aralarında İstihbarat Şube Müdürü Hurşit Uçak'ın da bulunduğu 21 kişi hakkında 'yasa dışı dinleme' soruşturması kapsamında işlem başlatıldı. Soruşturma kapmasında H.U Kahramanmaraş'ta, emniyet amirleri Y.B. Düzce'de, S.D. İstanbul'da, A.K. Ankara'da ve S.A., Bolu'da gözaltına alınarak dün gece saatlerinde Erzurum'a getirildi. Gözaltında geceyi Erzurum Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şubesinde geçiren İstihbarat eski Şube Müdürü H.U ve 4 amir, bugün adliyeye sevk edildi.

Polislerin adliyeye sevk edilmesinin ardından Erzurum Adliye Binası önünde bir grup toplanarak Türk bayrağı açarak destekte bulundular.

Adliye önünde bekleyen İstihbarat eski Şube Müdürü H.U’nun annesi Z.U, “Oğlum suçsuz. Suçlu olduğuna inansam evlatlıktan reddederim” dedi.

Z.U, “Bu yapılanlara anlam veremiyorum. Oğlum gece gündüz, terörist peşinde koştu, adaleti sağlamak için çalıştı. Suçlularla mücadele etti. Şimdi gözaltına alındılar. Ben kesinlikle oğlumun zerre kadar suçlu olduğuna inanmıyorum. Adalet yerini bulacak.” diye konuştu.

5 polisin Erzurum Adliyesinde sorgusu sürerken bir grup destekçinin de bekleyişi devam ediyor.

Editör

Son Güncelleme: 30.12.2014 17:05
Anahtar Kelimeler:
Erzurum.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.