‘Yıldız’lı pekiyi!

Alkışlarımız Horasan’a 5 yıldızlı otel yaptıran iş insanı Kazım Çelik’e gelsin.

admin
admin
23 Haziran 2022 Perşembe 08:55
‘Yıldız’lı pekiyi!

Vedat REFAYELİ

Artık sayılarında artış gözlenen marka ve yıldızlı otellerin ilgi alanına giren Erzurum, sadece merkezde değil, ilçelerde de konaklama konusunda seviye atlamaya başladı. 

Bildiğim kadarıyla bugün Pasinler, Oltu ve Narman’da faaliyet gösteren yıldızlı otellerden biri de Horasan’da yaptırılıyor.

İşinsanı Kazım Çelik, transit yol güzergahı olan Horasan merkezde beş yıldızlı bir otel yapımı için kolları sıvadı, start verdi.

Jet hızıyla gerçekleşen kaba inşaatı tamamlanabilen, önümüzdeki yıl hizmete girmesi beklenen otel, en fazla yıldızı olan ilçe oteli konumunda olacak.

Ankara’da çalıştığı MKE’den emekli olduktan sonra doğduğu yer olan ilçesi Horasan’a böyle bir yatırım planladığını söyleyen Kazım Çelik, bir çok özelliği bulunacak otelde kaplıca suyunun yeralacağını ve termal turizmin de gerçekleşeceğini belirtti.

Müteşebbisi bu yatırımından ötürü kutluyor, Aksu Tente adı verilen otelin başta Horasan olmak üzere Erzurum’a, yaz ve kış turizmine hayırlı olmasını diliyorum.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.