YENİ NESİL YAZAR KASAYI TANITTI

DenizBank, MT Bilgi Teknolojileri işbirliğinde hem POS hem yazarkasa özelliği taşıyan yazarkasa POS’u hizmete sundu. Erzurum Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Rasim Fırat’ın da katıldığı bir toplantıda ‘yazar kasa pos’un tanıtımını yapan DenizBank Başkent-2 Bölge Satış Müdürü Yılmaz Karaca, yeni nesil yazar kasanın kayıtdışılığı ortadan kaldırdığını belirtti.

04 Haziran 2013 Salı 12:50
YENİ NESİL YAZAR KASAYI TANITTI
Esnaf ve Sanatkârlara getirdiği özel çözümlerle dikkat çeken DenizBank, hem POS hem yazarkasa özelliği taşıyan yazarkasa POS’u Erzurum’da tanıttı. Palandöken Kayak Merkezi’ndeki Polat Renaissance Otel’de düzenlenen tanıtım toplantısına Erzurum Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Rasim Fırat, yönetim kurulu üyeleri, oda başkanları, muhasebeciler ve bazı işyeri sahipleri katıldı.  
“ESNAFIN HAYATINI KOLAYLAŞTIRIYORUZ”
Esnafın hayatını kolaylaştırmak için Türkiye’de bir ilke imza attıklarını söyleyen DenizBank Başkent-2 Bölge Satış Müdürü Yılmaz Karaca, başta esnaf olmak üzere tüm KOBİ’ler için 2008’de İşletme Kart’ı geliştirdiklerini ve kartın bugün yaklaşık 235 bin kullanıcısı olduğunu dile getirdi. Kısa bir süre önce ise MT Bilgi Teknolojileri işbirliğinde yazarkasa POS’u geliştirdiklerini anlatan Karaca, “Hem yazarkasa hem de POS olarak kullanılan bun ürünü şu anda sadece DenizBank sunuyor. 1 Temmuz 2013’ten itibaren özellikle ayağa hizmet götüren restoranların, sucuların, tüpçülerin ve mobil hizmet veren tüm esnafın ilgili kanun gereği yazarkasa POS’u kullanması zorunlu olacak. DenizBank olarak bizi tercih edecek esnafımıza önemli kolaylıklar getiriyoruz. DenizBank KOBİ Bankacılığı farklı, hızlı, kolay ve teknolojik çözümlerle inovasyonu KOBİ’lere ulaştırıyoruz. Kayıtdışılığı tamamen ortadan kaldıran bu yeni nesil cihaz Maliye Bakanlığıyla entegre olmuş bir sisteme sahip. Bu cihaz üzerinden yapılan her işlem anında Gelir İdaresi Başkanlığı’nda görülecek” dedi.  
ESNAF ÇİFT MALİYETTEN KURTULUYOR
Yazarkasa POS; POS’tan işlem yapıldığı anda aynı zamanda yazarkasa fişi de kesilmesini sağlayan bir ürün ve mobil olarak da taşınabiliyor. Özellikle vergi düzenlemelerinde avantaj sağlayan Yazarkasa POS fişleri ‘’Serbest Meslek Makbuzu’’ olarak kabul edilecek. Yazarkasa POS ile esnaf çift maliyetten kurtulmuş olacak. Yazarkasa POS ürünü DenizBank aracılığı ile edinmek isteyen müşterilere çeşitli avantajlar sunuluyor. Firmalar, İşletme Kart ile harcama sözü vererek yazarkasa POS’a ücretsiz sahip olabiliyorlar. İşletmeler aylık ciro taahhüdü ve komisyon oranını seçerek, yazarkasa POS cihazına ücretsiz sahip olacak. İşletmeler ayrıca cihaz bedelini peşin ödeyerek yazarkasa POS’a sahip olabiliyor ve bunun yanında uygun komisyon oranıyla çalışma fırsatı yakalayabiliyor. DenizBank İşletme Kart ile yazarkasa POS için peşin fiyatına 36 ay taksit imkânı da buluyor. 

Editör

Son Güncelleme: 04.06.2013 12:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.