Üneş’ten zeytin deparı!

Ayvalık’ta 80 dönümlük alanda üretim planlıyor.

admin
admin
29 Mayıs 2023 Pazartesi 13:26
Üneş’ten zeytin deparı!

Vedat REFAYELİ

Bir dönem Erzurumspor’da kulüp başkanlığı görevinde bulunan, temsil yeteneğine hayran kaldığım, İstanbul’da ikamet eden iş insanlarımızdan Hüseyin Üneş, tanıyanlarının pek şaşıracağı bir sektöre yelken açmışa benziyor.

Zeytinin anavatanlarından olan Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde kendilerine ait 80 dönümlük bir zeytinlik alanda babası Servet Üneş işe zeytin yetiştiriciliğine soyunan Üneş, yetiştirdiği bu zeytinleri yağ haline getirip ticaret hayatına atılıyor gibi.

Evinin bahçesinde de farklı meyve ağaçları bulunan ve gününün büyük bir bölümünü bahçe işleriyle de geçirdiğini bildiğim ve ‘’geleceğin sektörü toprak’’ diyen, tarımın ölmez, itmez bir alan olduğuna inanan Hüseyin Üneş, küçük çaplı yol aldığı zeytinyağı üretimi ile biraz da yabancısı olduğu farklı bir sektöre ilk adımını atmışa benziyor.

Bana da şık ambalajı ile bir şişe gönderme nezaketini gösteren sevgili başkana, ailecek tattığımız yağının tutacağına olan inancımın tam olduğunu belirtmişken, çekinecek bir şey olmadığını da söylemeden edemedim.

Şu an için hobi olarak yetiştirip ürettikleri ve biraz da ticareti için nabız yokladığını anladığım zeytinyağı sayesinde şimdiden sektörün önde gelen isimlerinden birisi olacağına kanaatim sonsuzdur ve bu benim son kararımdır!

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.