Teşekkürü haketmişiz!

Vergi Dairesi, ödemelerdeki hassasiyetimizden ötürü çok ama çok memnun!

admin
admin
18 Mayıs 2023 Perşembe 13:27
Teşekkürü haketmişiz!

Vedat REFAYELİ

Erzurum Vergi Dairesi Başkanı Selahattin Atabek, Erzurum’un gelir vergisi ödemelerinde Türkiye’de örnek illerin başında geldiğini söylüyor.

Vergi ödeme konusunda Erzurum’da ki mükelleflerin çok hassas olduğunu belirten ve bu yüzden Vergi Dairesi olarak memnuniyetlerinin üst düzeyde olduğunu anlatan Atabek, ‘’Herşeyden önce kurumumuzla mükellef arasında güzel bir uyum var. Mükellefler vergi ödeme konusunda ne kadar ilgili, duyarlıysa, biz de çalışanlar olarak o kadar anlayışlıyız, yardımcı olma konusunda gayretliyiz. Bu karşılıklı iyi ilişkiler sayesinde öncelikle milli ekonomi kazançlı. Sadece Erzurum’da vergi ödemelerinde yüzde 92’lere varan bir istikrar ve istatistik memnun. Dolayısıyla hem alan hem de veren elin memnuniyeti mevcut. Erzurum’un esnaf, sanayici ve tüccarına her daim müteşekkiriz, teşekkür ederiz’’ diyor.

Kazım Karabekir Vergi Dairesi Müdürü Kezban Acar ile Aziziye Vergi Dairesi Müdürü Taner Bay’ın da vergi ödemelerindeki hassasiyeti ve duyarlılıklarından ötürü DOĞUTÜRK aracılığı ile Erzurum’da ki mükelleflere teşekkürleri var.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
dadaş sema 2023-05-24 08:53:44

Suya sabuna dokunmadan müdürlük yapıyor. Maliyeciler görevlerini yapmıyorlar diye düzgün esnaflar sıkıntı çekiyoruz. Vekilimize de bildirdik kontrol yok denetim yok dilekçeler sümen altı ediliyor. Vekilimiz inşAllah kulağını çekecek. Böyle insanları başarılı diye haber yapmayın lütfen. Dünyadan haberiniz yok vergi dairesi eskiden böylemiydi mıymıylar.