Sway ve Polat dükkanı 2 Mayıs’ta açıyor!

Sway ve Polat dükkanı 2 Mayıs’ta açıyor!

admin
admin
20 Nisan 2023 Perşembe 10:25
Sway ve Polat dükkanı 2 Mayıs’ta açıyor!

Vedat REFAYELİ

Millet olarak hepimizi derinden sarsan deprem sonrası daha önce yapılmış tüm rezervasyonlar iptal edilince yaklaşık 1 ay önce Palandöken’deki Polat ve Sway Otel, geçici olarak kapanmaya gitmişti.

Müşteri olmayacağı için personeline zorunlu izin veren her iki otel de nihayet 2 Mayıs’ta kapılarını yeniden açıyor.

Sway Otel Genel Müdürü Ömer Akça, otellerinin tamamen turizm amaçlı olduğunu belirterek, ‘’Hiç de istemediğimiz halde zorunlu olarak kapatmaya gittik. Biz tamamen turizm gelirleriyle ayakta duran kurumlarız. Salgın, deprem, sel gibi tabii afetler karşısında mevcut şartlarda devam etmemizin imkanı yok. O yüzden işletmelerimizi kapatma cihetine gittik. Ama artık biraz daha önümüzü görüyoruz, 2 Mayıs’ta yeniden hizmete başlayacağız’’ dedi.

3 Mayıs’ta 4 günlük bir Tıp kongresi için açılış hazırlıklarına şimdiden başlayacak olan Sway ve Polat Otel, rezervasyonlara başladı.

Bu arada, Ramada, Hilton ve Palan gibi otellerin de açık olmasına rağmen çok üzücü, müşteri yoğunluğu gözlenmiyor.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.