Şaşırana şaşarım!

Şaşırana şaşarım!

admin
admin
30 Aralık 2021 Perşembe 00:50
Şaşırana şaşarım!

Vedat REFAYELİ

-Artık cağ kebabı ile meşhur Erzurum’un etinin Türkiye’nin hayvan varlığı bakımından ikinci sırada olmamıza rağmen, Balıkesir’lerden filan getirilmesine şaşırıyor muyuz, HAYIR!

-Kış şehri, kar şehri, buz şehri Erzurum’da yöreye ait endüstriyelleşmiş giyim üretiminin olmamasına, başka yerlerden gelen giyecekleri giydiğimiz için bir kış kültürünün olmadığına şaşıyor muyuz, HAYIR!

-Bir zamanlar 2 grupta oynanan amatör futbol ligini yaşamışlığına rağmen bugün yeniden süper ligi hedefleyen BB Erzurumspor futbol takımında bir Erzurumlu oyuncunun olmamasına şaşırıyor muyuz, HAYIR!

-Her fırsatta süt ve süt ürünlerinin konuşulduğu, yatrım planmalarının filan yapıldığı ama bir türlü karşılık bulamadığı şehri mübarekemizde yabancı marka sütlerin ve de yoğurtların kapış kapış satılmasına, gitmesine şaşırıyor muyuz, HAYIR!

Bu ve buna benzer acı ama gerçek örnekler önümüzde iken, MNG Alışveriş merkezinde Tunceli Ovacık’lardan, Trabzon’lardan getirilen tereyağının, peynirin satışına şaşırmamıza hiç ama hiç gerek yok!

Asıl olan şaşıranlara şaşmak!

O yüzden MNG alışveriş merkezindeki o tereyağı ala-veresine tam gaz devam!

Editör

Son Güncelleme: 01.01.2022 09:02
Anahtar Kelimeler:
ErzurumMngTereyağı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.