PALERIUM AVM’YE ZİYARETÇİ AKINI

Yeni açılmasına rağmen düzenlediği araç hediye kampanyası ve birçok mağazada yüzde 50’yi bulan indirimlerle Palerium AVM’de hafta sonu ziyaretçi rekoru kırıldı.

20 Ocak 2015 Salı 00:42
PALERIUM AVM’YE ZİYARETÇİ AKINI
Palerium AVM Genel Müdürü Musa Keskin, hafta sonu 59 bin 375 müşteri ağırlayarak ziyaretçi rekoru kırdıklarını belirtti. Bu sayının azımsanmayacak bir sayı olduğunu belirten Keskin, AVM bünyesinde bulunan eğlence merkezi, market, yiyecek ve giyim mağazalarıyla, Palerium AVM’nin hafta sonu ailelerin hoşça vakit geçirmek ve alışveriş yapmak amacıyla ziyaretçi akınına uğradığını ve sadece Erzurumluların değil, çevre il ve ilçelerden de çok sayıda müşteriyi ağırladıklarını bildirdi. Sağladıkları huzur ve güven ortamı ve cazip kampanyalar sayesinde müşterilerin ilgisinin giderek artmasından son derece memnun olduklarını belirten Keskin, müşterilere daha iyi hizmet verebilmek ve layık olabilmek için gayretlerinin artarak süreceğini ifade etti.

Editör

Son Güncelleme: 20.01.2015 00:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.