Öterse iyi düdük!

1 milyon İranlı Erzurum’a gelecek!

admin
admin
19 Aralık 2017 Salı 12:47
Öterse iyi düdük!

Vedat REFAYELİ

İnanması güç ama bunu söyleyen MNG’nin Yönetim Hizmetleri Genel Müdürü Dr.Aydoğan Süer olunca iş değişiyor tabi. Hele de bu kişi daha yeni magazinkolik.com tarafından düzenlenen Kurumsal Ödül dalında ‘Yılın Yöneticisi’ ödülün almış biriyse! İranlıların tatili olarak bilinen Nevruz’da 1 milyon kişiyi Erzurum’a getirmenin planlarını yapan Dr.Aydoğan Süer, bu konuda çalışmaya başlamış bile. Bugünlerde kafası hep orada.

Hatta Alışveriş Festivali diye ad da koymuş ve en az 1 milyon İranlıyı 21 Mart’ta Erzurum’a çekmek için afiş, pankart ve benzeri tanıtım maksadıyla bir ajansla anlaşmış. Farsça tanıtım broşürleri de hazırlatacak olan Dr.Süer, bunun içine Artvin, Kars ve Ağrı’yı da çekmenin yollarını arıyor. Tabi bu konuda en çok siyasi güce de ihtiyaç duyulduğunu bildiği için de Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’in kapısını çalmış. O da hiç tereddüt etmeden ‘okey’i vermiş.

Ne de olsa Erzurum ekonomisi için süper bir proje! Dün MNG Mall’da kendisiyle konuştum Dr.Süer ile.. ‘’Çılgın proje’’adını verdiği bu projeyi anlatırken nasıl heyecanlı, nasıl heyecanlı, anlatamam. Tuttuğunu koparan, dili varsa dilceği de olan biri bu Süer. Dilerim maksadı hasıl olur. Görünen o ki öterse iyi düdük valla!

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.